Myyntipäällikkö – vastuualueena B2B jälleenmyyjät

HAKUAIKA TEHTÄVÄÄN ON PÄÄTTYNYT.

Haemme kasvavaan ammattilaismyynnin tiimiimme myyntipäällikköä vastaamaan jälleenmyyjäverkostosta

Oletko myyntityön ammattilainen, joka nauttii erilaisten ihmisten kanssa asioimisesta? Olet myyjänä suoraselkäinen, haluat tehdä suunnitelmallista ja mitattavaa myyntityötä, sekä kehittää itseäsi ja tiimisi toimintatapoja. Jos tunnistat kuvauksesta itsesi, saatat olla etsimämme myyntipäällikkö.

Tulevassa tehtävässäsi tulet vastaamaan itsenäisesti koko Lammin jälleenmyyjäverkostosta ja sen kehittämisestä osana B2B-myyntitiimiä. Varmistat Lammin tuotteiden hyvän saatavuuden ja jälleenmyyjien korkeatasoisen tuotetuntemuksen. Työsi muodostuu aktiivisesta vuorovaikutuksesta ja yhteistyön syventämisestä jälleenmyyntikanavina toimivien yksittäisten rautakauppojen, sekä valtakunnallisten ketjujen kanssa. Työ painottuu rakentamisen volyymin mukaisesti suurimpiin kaupunkeihin. Sesongista riippuen työskentelet noin puolet työajastasi jälleenmyyjien parissa kentällä. Työpisteesi sijainti on neuvoteltavissa Lammille, Vantaalle tai Tampereelle ja työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn.

Tuotteet, tiimi ja työvälineet

Tehtävässä pääset edustamaan tuotteita, jotka ovat markkina- ja laatujohtajia omissa segmenteissään. Lammin tuotteet tunnetaan ammattilaisten keskuudessa korkeasta laadustaan ja yritys luotettavuudestaan, sekä erinomaisesta toimitusvarmuudestaan.

Hyvät työvälineet ja toimivat järjestelmät mahdollistavat ajantasaisen tiedon hyödyntämisen työssä ja sen mittaamisessa. Työskentelet menestyvässä kotimaisessa perheyhtiössä vastuullisesti ja itsenäisesti, osana tiivistä tiimiä ja lämminhenkistä työyhteisöä. Myyntiä Lammilla tehdään määrätietoisesti ja järjestelmällisesti laadukasta markkinointia hyödyntäen.

Menestyäksesi tehtävässä olet omatoiminen, tartut rohkeasti työhön ja asioit mielelläsi erilaisten ihmisten kanssa. Ymmärrät, että jälleenmyyjäyhteistyötä kehitetään pitkäjänteisesti hyvällä palveluasenteella.

Tarjoamme sinulle:

 • Kasvupaikkaa markkinajohtajan ja alan johtavan brändin parissa
 • Vakituista, kokoaikaista työtä 65-vuotiaassa kotimaisessa vakaassa perheyhtiössä
 • Itsenäistä ja vastuullista tehtävää osana asiantuntevaa ja ammattitaitoista yhteisöä
 • Kilpailukykyistä kiinteää palkkaa sekä kattavia työsuhde-etuja
 • Halutessasi mahdollisuuden autoetuun
 • Laadukkaita työvälineitä ja järjestelmiä päivittäisen työsi tueksi

Odotamme sinulta:

 • Aktiivista ja energistä otetta ihmisten kanssa asioimiseen
 • Käytännön työkokemusta jälleenmyyjäyhteistyöstä tai rakennusalan myyntityöstä B2B-toimintaympäristössä
 • Itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyä sekä kykyä organisoida oma työ osaksi yhteisiä tavoitteita
 • Mahdollisuutta ja halua tehdä liikkuvaa työtä – noin puolet työajasta on jälleenmyyjien luona työskentelemistä
 • Sitoutunutta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja verkostoitumiskykyä
 • Kaupallinen tai rakennusalan korkeakoulututkinto lasketaan eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys tehtävään valitsemiselle

Hakeminen

Rekrytointia hoitaa henkilöstöalan yritys Tuocon Oy. Jos haluat tietää lisää avoinna olevasta tehtävästä, voit olla yhteydessä Olli Ruokolaiseen joko puhelimitse 050 411 3991 tai sähköpostilla olli.ruokolainen@tuocon.fi 15. – 23.12.2021 ja 4. – 14.1.2022.

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.1.2022 mennessä tämän linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lammin Betoni on 65-vuotias perheyritys ja suomalaisen kivirakentamisen suunnannäyttäjä.
Yritys on Suomen vanhin ja suurin betoniharkkovalmistaja ja Lammi-Kivitalot -tuotemerkillä markkinoiden johtava kivitalotoimija. Ammattilaisille Lammi on luotettu kumppani, joka uudistaa innovaatioillaan koko alaa. Kuluttajille Lammi tarkoittaa kivitalounelmia, laatua ja yksilöllisyyttä. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 14,6 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa konsernin palveluksessa on 55 henkilöä.