Kouluttamalla erinomainen palvelukokemus

Lammin Betonilla on laaja jälleenmyyjäverkosto eri puolilla Suomea. Lammin kaikkia tuotteita voi tilata lähimmästä rautakaupasta ja toimitus sujuu vaivattomasti suoraan työmaalle, vain viikon toimitusajalla. Rajattu valikoima Lammin tuotteita on heti noudettavissa varastoivista jälleenmyyntipisteistä. Kuten tuotteissamme, myös palvelussamme haluamme onnistua erinomaisesti. 

Kouluttamalla erinomainen palvelukokemus: Lammi-tuotekoulutus materiaaleja

Lammi ja sen jälleenmyyjät tarjoavat asiakkailleen asiantuntevaa, yksilöllistä ja ystävällistä palvelua.

– Asiakkaan kokemus on meille erittäin tärkeä. Koemme, että laadukas palvelukokemus syntyy, kun aito auttamisen halu yhdistyy asiantuntijuuteen sekä tieto- että taitotasolla, Lammin myyntipäällikkö Joni Salmela kertoo.

Se on tärkein syy, miksi Lammilla koulutetaan oman henkilökunnan lisäksi jatkuvasti myös jälleenmyyjiä.

– On ymmärrettävä asiakkaan tarpeet sekä tunnettava tuotteet, jotta palvelukokemus voi olla onnistunut, Salmela tiivistää.

Lammi-tuotekoulutuksia ympäri Suomen

Salmela vastaa Lammin Betoni Oy:n jälleenmyyjäverkostosta Suomessa. Hänen vastuullaan ovat myös Lammi-tuotekoulutukset.

 

Joni Salmela Myyntipäällikkö Lammin Betoni Oy

– Kuten harkkotuotteemmekin ovat tarkasti mittatarkkaan hiottuja, haluamme yhtä lailla panostaa myös asiakaspalvelukokemukseen. Siksi on tärkeää, että myös jälleenmyyjämme tuntevat tuotteemme ja osaavat auttaa asiakasta valitsemaan rakennuskohteeseen juuri oikean tuotekokonaisuuden, Salmela summaa.

Salmela kiertää läpi vuoden kouluttamassa jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Pelkästään erilaisia koulutustilaisuuksia Salmela pitää kymmeniä vuodessa ja muita asiakastapahtumia, -käyntejä- tai -neuvotteluja on reilusti yli sata. Tällä viikolla Salmela suuntaa vierailulle Pohjois-Suomeen.

– Pidän paljon työstäni. On mahtavaa saada tehdä päivittäin töitä muiden rakennusalan ammattilaisten kanssa. Koulutan yhteistyökumppaneitamme tuntemaan tuotteemme ja toimintatapamme, mutta yhtä lailla saan oppia ja neuvoja myös heiltä. Sujuva ja vuorovaikutteinen yhteistyö on avainasemassa onnistumisessa, Salmela kuvaa.

Lammi-tuotekoulutuksia voi sopia ottamalla yhteyttä suoraan Joni Salmelaan tai jättämällä yhteydenottopyynnön Lammin verkkosivuilla. Lammin Harkko-, Tassu– ja Piha-tuotteita voi tiedustella lähimmältä jälleenmyyjältä.

Ota yhteyttä:

Joni SalmelaJoni Salmela
Myyntipäällikkö, jälleenmyyjät
0207 530 421
joni.salmela@lammi.fi