Asuntomessut 2020

Kolmen sukupolven paritalo Tuusulan asuntomessuilla

Lammi Kivitalojen vuoden 2020 asuntomessukohde on ilmeikäs ja moderni kaupunkitalo Duplio. Niukkaneliöiselle tontille rakennetun paritalon asunnoissa on vain reilut sata neliötä, mutta näissä kodeissa todistetaan, että pieni neliömäärä ei poissulje näyttävyyttä, viihtyisyyttä tai käytännöllisyyttä, kun suunnittelu tehdään jokainen yksityiskohta huomioiden.

Paritaloon toteutettu tuplaharjakatto antaa kodille persoonallisen ilmeen. Arkkitehdin visio kattoratkaisusta ohjasi osittain myös rakentajan valintaa: Lammi tarttui ennakkoluulottomasti ainutlaatuisen kattorakenteen haasteeseen.

Kattoterassilla lisää käyttöneliöitä

Talon jokainen neliö on harkittu tarkoin. Huoneet ja tilat niveltyvät toisiinsa järkevästi ja toisiaan hyödyntäen. Esimerkiksi asuinrakennuksen rinnalle rakennetun autokatos/varaston päälle saatiin luontevasti suuri aurinkoterassikansi. Ulkotilojen hyödyntäminen ja niiden harkittu viimeistely tuovatkin runsaasti lisää käyttöneliöitä, ja sisätilat tuntuvat jatkuvan suurten maisemaikkunoiden kautta ulos saakka.

Huonekorkeus asuntojen alakerrassa on huikaiseva. Näissä näyttävissä tiloissa sijaitsevat yhteiset tilat: eteinen, keittiö, ruokailutila ja olohuone. Yläkerta on varattu makuuhuoneille, ja lisäksi asuntoon B saatiin rauhaisa työpiste portaiden ylätasanteelle.
Duplion upeasta ja uniikista arkkitehtuurista ja kohteen arkkitehtisuunnittelusta vastasivat SAIKA Design Oy:n arkkitehdit Tiina Sainila ja Mikko Kanninen.

Lue koko artikkeli messutalosta ja sen asukkaista uudesta Lammi Koti -lehdestä. Lehti ilmestyy elokuussa. Tilaa lehti kotiisi täältä.

Suositut bloggaajat tutustuivat kohteeseemme. Löydät postaukset, tunnelmat ja kuvat Char and the City, Musta ovi ja Muutama hetki -blogeista.

Duplio Tynell (messukohde 27 A)

Tutustu aktiiviselle aikuiselle ja kauniille designille suunniteltuun harmoniseen kotiin.

Duplio Aalto (messukohde 27 B)

Tutustu nelihenkisen perheen upeita, harkittuja yksityiskohtia sisältävään toiminnalliseen kotiin.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400