Kivitalon suunnittelu

Lammi Kivitalon ostajalla on vapaus haaveilla, sillä talomme suunnitellaan aina tulevien asukkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Perheen koko, elämäntapa, harrastukset ja mieltymykset määrittelevät niin tilankäyttöä kuin kodin tyyliä ja tunnelmaa. Me tiedämme, miten rakennetaan ja pidämme yhdessä kumppaniemme kanssa huolen asiakkaamme tärkeimmästä projektista.

Suunnittelun lähtökohtina ovat omat toiveesi, käytössä oleva budjetti, tontti ja sen kaavamääräykset. Käytössämme on laaja verkosto ammattitaitoisia suunnittelijoita sekä toimijoita, joiden avulla pystymme tarjoamaan talon toteutuksen valitsemaasi valmiusasteeseen – vaikka muuttovalmiiksi saakka.

Pohjapiirustus valmiina tai unelman asteella – kaikki käy

Me pystymme tekemään totta tarkoista suunnitelmista tai vielä muotoansa hakevista unelmista. Suunnittelun lähtökohdaksi voidaan ottaa vaikka joku talomallistomme kohde. Talo voidaan toteuttaa sellaisenaan, räätälöidä toiveiden mukaan tai käyttää oman ideoinnin lähtökohtana, jolloin valittu arkkitehti suunnittelee kaiken alusta asti sinun toiveidesi mukaan.

Jopa 80 % budjetista lyödään lukkoon suunnittelijan työpöydällä

Kokenut, kivitalorakentamiseen perehtynyt arkkitehti ja rakennesuunnittelija sekä ammattitaitoiset erikoissuunnittelijat ovat rakentajan parhaita ystäviä. Hyvällä suunnittelutyöllä ja asiantuntijoiden avulla optimoidaan tilankäyttö ja löydetään kustannustehokkaat, budjettia vastaavat ratkaisut sekä sopivimmat materiaalit.

Talon lopulliseen hintaan vaikuttavista päätöksistä jopa 80 % tehdään jo tässä vaiheessa. Siksi huolellisella suunnittelulla varmistetaan, että hinta on mahdollisimman tarkasti tiedossa etukäteen. Saat halutessasi käyttöösi asiantuntijaverkostomme, joka kattaa rakennusprojektin suunnittelusta valmiiseen taloon. Kaikelle tarjoukseemme sidotulle saat hintatakuun sekä sitovan toimitusaikataulun. Näin tiedät tarkoin, mitä tarjouksemme sisältää ja mikä jää omalle vastuullesi.

Haluatko arvioida taloprojektin kustannuksia jo ideointivaiheessa? Voit hyödyntää jokaiselle talomallillemme laskettua kustannusmallia. Malli kuvaa kattavasti suuruusluokkaa, jolla kyseinen talo on mahdollista Lammin ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa toteuttaa.

Suunnittelun 3 ensiaskelta

1. Tapaaminen Lammin asiantuntijamyyjän kanssa

Sinulla voi olla valmiit piirustukset, mielessäsi tietty talomalli tai ihan vain pelkkä
haave ja alustava budjetti. Lammi-myyjä tekee tarvekartoituksen ja auttaa
tulevan talon konkretisoitumisessa haaveesta suunnitelmaksi.

2. Tontin hankinta & talon piirustukset

Kun sopiva tontti on löytynyt, toteuttaa suunnittelija tarpeiden mukaisen yksilöllisen tai mallistosta muokatun talon suunnitelman. Saat meiltä tarjouksen, jonka toimitussisältö vastaa juuri sinun tarpeitasi. Autamme päättämään hankkeeseen sopivan projektimallin.

3. Suunnitelmien viimeistely, erikoissuunnittelu & rakennuslupa

Kun arkkitehtisuunnitelma on valmis, tuotetaan rakennuslupaa varten tarvittavat dokumentit. Ennen rakentamisen aloittamista tarvitaan myös rakenne-, sähkö- ja LVI-suunnitelmat, sekä tarvittaessa piha-, valaistus ja sisustussuunnitelmat.

Haaveiletko omasta Lammi Kivitalosta?

Aloita ideointi tutustumalla talomallistoomme tai ota yhteyttä lähimpään Lammi Kivitalo -myyjään!