Näe ja koe Lammi Kivitalo!

Esittelemme asiakkaillemme toteuttamiamme taloprojekteja eri valmiusasteissa. Ilmoittaudu mukaan tapahtumakohtaisesti tai tilaa kutsu lähiseutusi tuleviin taloesittelyihin.

Lammi Road Trip -taloesittelykiertue kiertää ympäri Suomen 6.3.–3.5.2024 välisenä aikana. Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa kivitalon rakentamisesta,
sekä tutustumaan Lammi Kivitalo -kohteisiin. Nyt saat myös Kevätedun talopakettisi hinnasta, tutustu kampanjaan täällä.

Lammi Road Trip

 

Taloesittely Espoossa keskiviikkona 17.4.2024 klo 17-19

Lammi Kivitalo taloesittely Espoo

Esittelemme sisätyövaiheessa olevan Lammi Kivitalon Espoossa (02330) keskiviikkona 17.4.2024 klo 17-19.

Esittelykohde on kaksikerroksinen rinnetalo, jonka huoneistoala on 128 m² ja kokonaisala 212 m². Kohteen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Sami Paasi.

Kohteessa tehdään parhaillaan sisätöitä ja kalusteasennukset on tarkoitus aloittaa toukokuussa. Sisätasoitukset ja -maalaukset, laatoitukset sekä lattia- ja sisäkattomateriaalien asennukset on tehty, joten nähtävillä on myös valmista pintaa.
Talo on vielä rappaamaton ja pihatyöt ovat vielä tekemättä.

Taloesittelyyn on mahdollista osallistua vain ilmoittautumalla etukäteen. Ilmoittautuminen on päättynyt. Jos haluatte tulla esittelyyn, voitte laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@lammi.fi.

Tule keskustelemaan kivirakentamisesta ja sen monipuolisista mahdollisuuksista sekä eduista. Olemme mielellämme avuksi omaan taloprojektiisi ja -suunnitelmiisi liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa!

Taloesittely Hausjärvellä torstaina 18.4.2024 klo 17-19

Lammi Kivitalo TaloesittelyEsittelemme muuttovalmiin Lammi Kivitalon Hausjärvellä (05800) torstaina 18.4.2024 klo 17-19.

Esittelykohde on yksikerroksinen Lammi Kivitalo, jossa on myös erillinen autotallirakennus. Asuinrakennuksen huoneistoala on 154,8 m² ja kerrosala 170,2 m² + autotalli kerrosala 71,6 m². Talo on puuverhoiltu, pihatyöt ovat vielä tekemättä.

Taloesittelyyn on mahdollista osallistua vain ilmoittautumalla etukäteen alla olevasta linkistä. Vahvistamme ilmoittautumisenne ja lähetämme teille tarkemmat osoitetiedot kohteesta sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautuminen päättyy 16.4.2024 klo 8.00.

Voit ilmoittautua taloesittelyyn TÄSTÄ.

Tule keskustelemaan kivirakentamisesta ja sen monipuolisista mahdollisuuksista sekä eduista. Olemme mielellämme avuksi omaan taloprojektiisi ja -suunnitelmiisi liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa!