Messukumppanimme

Uuteen Lammi-kivitaloosi sopii tyylikäs lasipintainen Bosch-maalämpöpumppu Compress 7001i. Tyylikkyyden lisäksi se takaa edullisen lämmityskulun ja erinomaisen käyttövedentuoton. Tutustu sivuillamme tai YouTube-kanavalla Bosch Lämpötekniikka.

www.bosch-climate.fi

Etelän Rappaus Oy on vuonna 2010 perustettu julkisivurappauksiin ja tasoite- ja maalaustöihin erikoistunut yritys. Meillä on maalaus- ja rappaustöistä yli 18 vuoden kokemus. Vuosien aikana olemme tehneet yli 1000 omakotitalon julkisivupinnoitusta.

www.etelanrappaus.fi

Lammin Ikkuna Oy valmistaa laadukkaita ja energiatehokkaita ikkunoita sekä ovia Lammi-kivitalon ostajille. Tuotteet valmistetaan yksilöidysti asiakkaan toiveet huomioiden. Meiltä saat myös kivitaloihin sopivat signaali-ikkunat.

www.lammin.fi

Lumon on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa markkinoiden laadukkaimmat lasitustuotteet ja parhaan palvelun aina suunnittelusta valmistukseen, asennukseen ja huoltoon asti. Tutustu Lumon lasituksiin sivuillamme.

www.lumon.fi

Noblessalta saat saksalaiset laatukeittiöt ja muut kodin kiintokalusteet yksilöllisesti suomalaiseen makuun räätälöityinä. Palvelemme 35 myymälässä ympäri Suomen. Varaa maksuton suunnitteluaika ja tutustu mallistoomme.

www.noblessakeittiot.fi

Maisemaikkunan ja liukuoven parhaat puolet yhdistävä lasiliukuseinä soveltuu kaikenlaisiin kohteisiin ja tuo niin terassin, parvekkeen kuin puutarhankin tyylikkäästi osaksi kotia. Valoa ja avaruutta tarjoava lasiliukuseinä on paras tapa yhdistää sisä- ja ulkotilat yhdeksi viihtyisäksi kokonaisuudeksi.

www.profin.fi

Ruukin katto nostaa kotisi arvoa. Lammi Kivitalojen messukohdetta suojaa Ruukki Classic Silence -katto, jonka saumalla on VTT:n vesitiiveyssertifikaatti. Suomen luotetuin katto jo 60 vuotta.

www.ruukkikatot.fi

Sadex on kotimainen yritys, joka suojaa suomalaisia katolta tippuvalta vedeltä ja lumelta sekä tekee katolla liikkumisen turvallisemmaksi. Asennamme laadukkaita sadevesijärjestelmiä sekä kattoturva- ja tikastuotteita. Meillä on tutkitusti alan tyytyväisimmät asiakkaat (NPS 80).

www.sadex.fi

Tulikiven juuret ovat syvällä vuosimiljoonia sitten muodostuneessa pohjoiskarjalaisessa vuolukivessä. Kotimaista luonnonmateriaalia hyödyntäen Tulikivi on luonut kauniita ja toimivia takkoja suomalaisiin koteihin yli 40 vuoden ajan vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti.

www.tulikivi.fi

Unidrain kehitti maailman ensimmäisen linjakaivon 2000-luvun alussa, ja on tänään ylivoimainen linjakaivojen markkinajohtaja Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Valitsemalla linjakaivon saat nykyaikaisen aikaa kestävän kylpyhuoneen. Voit mm. vapaasti valita laattojen koon, nyt ja kymmeniä vuosia eteenpäin.

www.unidrain.fi

Vallox Oy on valmistanut ilmanvaihtojärjestelmiä Loimaalla jo 50 vuotta. Vallox-tuotteissa yhdistyvät korkealaatuinen ilmanvaihtoteknologia, luotettavuus ja helppokäyttöisyys. Niiden avulla sisäilma pysyy raikkaana energiatehokkaasti ja hiljaisesti.

www.vallox.com

Turvaamme miljoonia koteja ja yrityksiä maailmanlaajuisesti innovatiivisilla mekaanisilla lukoilla, kassakaapeilla, älylukoilla niin etu- kuin sisäovissa, kaapeissa, pakettitoimituksissa ja monissa muissa kohteissa. Yale on ASSA ABLOY -konserniin kuuluva globaali kuluttajabrändi, jota Suomessa edustaa Abloy Oy.

www.yale.fi