Harkosta rakennetaan laadukkaita rivitalokohteita

Lammin harkkotuotteista rakennetut rivitalot ovat haluttuja ja arvonsa säilyttäviä kohteita. Erinomaisten teknisten ominaisuuksien lisäksi harkkorakentaminen tarjoaa yksilöllisen suunnittelun vapautta.

Rivitalokohteiden suunnittelu edellyttää laatua ja usein yksilöllisiä ratkaisuja, ja siksi harkko on kannattava valinta rivitalojen rakennusmateriaaliksi. Hyvän saatavuutensa ansiosta harkko pitää myös työmaan aikataulut ja kustannukset kurissa.

Harkkojen tekniset ominaisuudet ovat erinomaiset, mikä helpottaa rakennukselta vaadittavien teknisten arvojen täyttämistä suunnittelun ja rakentamisen aikana. Tehokas rakentaminen ja heti pinnoitettavuus lyhentävät työmaa-ajan kestoa ja tuovat säästöjä koko projektia ajatellen.

Harkko tuo tehokkuutta rakentamisen prosessiin:

  • Harkkojen latominen on helppoa
  • Kiven rakenteen ansiosta betonointi on helppoa
  • EPS-eriste kestää rakennusaikaista kosteutta hyvin
  • Rakennus on pinnoitettavissa heti

Ulkoseiniin ja väliseiniin

Lammin harkkotuotteita voidaan käyttää paitsi ulkoseinissä, myös kantavissa tai huoneiston välisissä seinissä. Ulkoseinien LL400 ja KK400 -eristeharkot korvaavat perinteiset sandwich- tai sisäkuorielementit. Kantaviin väliseiniin sopivat 150–300 mm:n muottiharkot. Valuharkot ladotaan ja valetaan työmaalla. Harkko toimii muottina ja loppurakenne vastaa saumatonta paikallavalurakennetta.

Asukkaat arvostavat kiven ominaisuuksia arjessa

Asukkailta harkoista rakennettu rivitalo kerää kiitosta hyvästä äänieristyksestä sekä sisälämpötilan tasaisuudesta. Harkkotalo on talvella lämmin ja pysyy kesällä kauemmin miellyttävän viileänä. Lisäksi kiviseinä eristää ulkotilan äänet vaimentaen melutasoa ja mahdollistaa sisätiloihin hyvän akustiikan.

Tutustu rivitalorakentamisen referensseihin »

Jätä meille tarjouspyyntö.

Käydään yhdessä läpi kohteeseesi soveltuva toimitussisältö.