Lammin uudet kivitalomallit

Seitsemän uutta taloideaa ja asumisen unelmaa: Lammi Kivitalon uutuudet ovat tyylipuhtaita kivitaloja, joissa jokaisessa on huomioitu myös asumisen ja neliöiden tehokkuus.

Uutuuksista kolme on vuoden 2023 Lammi Kivitalo -suunnittelukilpailun voittajia. Näissä taloissa vastuullisuus on huomioitu erityisellä tavalla niin rakentamisen kuin asumisen näkökulmista. Mikä uutuuksista vastaa sinun elämäntyyliäsi, tonttiasi ja toiveitasi? Tutustu!

LUMI

Luotu muunneltavaksi.

Lumi vastaa asumisen tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa, sillä sen suunnittelun lähtökohtana on ollut tilojen tehokas käyttö ja muunneltavuus elämänvaiheiden ja asukkaiden mukana. Kaikki tarvittavat toiminnot löytyvät niin esteettömästä alakerrasta kuin pohjaltaan joustavasta yläkerrasta.

Tutustu taloon »

 

VERSO

Elämää kahdessa siivessä.

Verson L-mallinen pohja jakaa kodin toiminnot selkeästi: avarat, luonnonvaloa tulvivat oleskelutilat ovat erillään yksityisistä makuuhuoneista. Aulatilaa on hyödynnetty rauhalliseen, mutta valoisaan työpisteeseen, josta on myös käynti terassille. Talon julkisivu on saanut inspiraationsa ajattomasta ja arvostetusta tanskalaisesta tyylistä.

Tutustu taloon »

 

USVA

Toiveiden toteuttaja.

Usvan tehokkaisiin neliöihin mahtuu kaikki laadukkaaseen elämään tarvittava. Pohja toteuttaa yleiset talotoiveet: sisään astuessa avautuu näkymä talon läpi ja saarekkeellinen keittiö on kätevästi lähellä. Päämakuuhuone on omassa rauhassa ja pesutilojen vieressä.

Tutustu taloon »

 

HAVU

Valoisa ja toimiva arki.

Havu on kompakti koti, joka hyödyntää rinnetontin neliöt tehokkaasti sisällä ja ulkona. Kaksi sisäänkäyntiä, katettu parveke sekä julkisivua hallitsevat isot ikkunapinnat tuovat arkeen valoa ja toiminnallisuutta. Kolme makuuhuonetta ja erillinen arkiolohuone tarjoavat tilankäytölle joustoa elämäntyylin mukaan.

Tutustu taloon »

 

KAARNA

Vain askel vapaa-aikaan.

Kaarna on koti, jossa arki toimii ja vapaa-ajan tunnelmaan pääsee aina. Tunnelmallinen ja suojaisa terassi erottaa talon kaksitasoisen osan yksitasoisesta saunaosastosta, jonka arkiolohuonetta voi käyttää monipuolisesti seurusteluun tai vieraiden yksityiseen yöpymiseen.

Tutustu taloon »

 

KIURU

Arki lentää korkealle.

Kaksikerroksinen Kiuru sulkee sisäänsä sekä näyttävän korkeaa oleskelutilaa että yksityisiä makuutiloja ylellisillä arjen toiminnoilla. Selkeä ulkomuoto on kauneimmillaan terassille avautuvissa isoissa päätyikkunoissa, joita kehystävät puiset yksityiskohdat.

Tutustu taloon »

 

PIHKA

Koti ja piha yhtä.

Pihka tarjoaa yhdessä tasossa kaiken tarvittavan ja myös ekstraa, kun keittiö-oleskelutila integroituu lasitetun terassin kautta avoterassille ja pihalle. Kahden makuuhuoneen lisäksi pohja tarjoaa monikäyttöisen työ- tai vierashuoneena palvelevan tilan.

Tutustu taloon »

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400