Ideoita omaan kotiin

Lammi Ideakirja sisältää jo lähes 40 kivitalomallia, joita voitte käyttää oman kotinne ideoinnin pohjana. Jokainen talomallimme voidaan myös toteuttaa sellaisenaan tai  räätälöidä toiveidenne mukaan kodiksenne.

Kirjassa on myös kolme eri suunnittelijoiden toteuttamaa sisustussuunnitelmaa kolmeen eri kohteiseen. Tilaa Lammi Ideakirja ja ota askel kohti elämäsi kotia!

Huom! Postitamme vain Suomeen. Lomat voivat vaikuttaa painetun esitteen postittamiseen.

Ideakirjan tilaus digitaalisena tai postitse

  • Haluan jatkossa tiedon uusista julkaisuista.
  • Olen kiinnostunut myös asuinpaikkani lähellä järjestettävistä rakentajakouluista. Haluan, että minulle lähetetään sähköisiä kutsuja Lammin ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin rakentajakouluihin.
  • Haluan, että minulle lähetetään sähköisiä kutsuja Lammin ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin VIP-tapahtumiin, taloesittelyihin ja asuinpaikkakuntani lähellä järjestettäville rakentajamessuille (Lammi osallistuu vuosittain näytteilleasettajana noin 10 rakentajamessuille eri puolilla Suomea).
  • Haluan, että minulle lähetetään sähköpostitse uutiskirjeitä Lammin ja sen yhteistyökumppaneiden ajankohtaisista asioista, tarjouksista sekä eduista.

Rekisteriseloste