Rakennedetaljit ProdLib-palvelusta

Lammin betonikivien rakennedetaljit löytyvät ProdLib-palvelusta, josta suunnittelijat voivat ladata koko tuotevalikoimamme AutoCAD-ohjelmaan. Lammin tuotekirjastoon sisältyy DWG ja PDF -tiedostojen lisäksi tarkat tuotetiedot.

ProdLib on arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille luotu maksuton tuotekirjasto, jonka avulla käyttäjä voi organisoida suunnitteluprojektinsa ja pysyä ajan tasalla tuotteista.  ProdLib-kirjastoa voi käyttää erillisenä ohjelmana tai integroituna suunnitteluohjelmistoon.

ProdLibin tuotekirjastot kokoavat kattavasti kaikki tarpeelliset suunnitteluaineistot samaan työkaluun. Organisoidut tuotekirjastot takaavat, että suunnittelijana voit keskittyä parhaan ratkaisun suunnitteluun, etsimiseen ja muodostamiseen. Tuotteet ovat selattavissa ja muokattavissa omiin suunnitelmiisi sopiviksi. Tiedostot ovat luotettavia, korkealaatuisia ja saatavilla eri tiedostomuodoissa. Kirjastot päivittyvät säännöllisesti, joten käyttäjänä voit olla varma siitä, että tuotetiedot ovat jatkuvasti ajan tasalla.

Näin otat ProdLib-palvelun käyttöösi:

  1. Lataa Lammin tuotekirjasto
  2. Selaa tuotekirjastoa ja lisää tuotteita projektiisi
    1. Muokkaa tuotteiden ominaisuuksia suunnitelmiisi sopiviksi
    2. Lisää sinulle sopivat tuotteet suoraan projektiisi
    3. Voit käyttää ProdLibiä omassa suunnitteluohjelmassasi tai erillisenä työpöytäsovelluksena
    4. Lue tuotetietoja ja tutustu Lammin tuotteisiin

Yksityiskohtaisemmat ohjeet ProdLibin asennukseen ja käyttöön voit katsoa täältä.