Messukumppanimme

Lammin Ikkuna Oy valmistaa laadukkaita ja energiatehokkaita ikkunoita sekä ovia Lammi-kivitalon ostajille. Tuotteet valmistetaan yksilöidysti asiakkaan toiveet huomioiden. Meiltä saat myös kivitaloihin sopivat signaali-ikkunat.

www.lammin.fi

Lumon on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa markkinoiden laadukkaimmat lasitustuotteet ja parhaan palvelun aina suunnittelusta valmistukseen, asennukseen ja huoltoon asti. Tutustu Lumon lasituksiin sivuillamme.

www.lumon.com

Noblessalta saat saksalaiset laatukeittiöt ja muut kodin kiintokalusteet yksilöllisesti suomalaiseen makuun räätälöityinä. Palvelemme 35 myymälässä ympäri Suomen. Varaa maksuton suunnitteluaika ja tutustu mallistoomme.

www.noblessakeittiot.fi

Maisemaikkunan ja liukuoven parhaat puolet yhdistävä lasiliukuseinä soveltuu kaikenlaisiin kohteisiin ja tuo niin terassin, parvekkeen kuin puutarhankin tyylikkäästi osaksi kotia. Valoa ja avaruutta tarjoava lasiliukuseinä on paras tapa yhdistää sisä- ja ulkotilat yhdeksi viihtyisäksi kokonaisuudeksi.

www.profin.fi

Päijänne-ovet on perinteikäs puualan teollinen toimija, paikkakuntansa suurin teollinen työllistäjä ja jo toisessa sukupolvessa toimiva perheyritys. Tehtaamme sijaitsee Sysmässä, tehtaalta on linnuntietä pitkin matkaa Suomen toiseksi suurimman järven, Päijänteen, vesirajaan vain alle kilometri, joten Päijänne-ovet voivat aidosti seisoa nimensä takana.

www.paijanne-ovet.fi

Unidrain kehitti maailman ensimmäisen linjakaivon 2000-luvun alussa, ja on tänään ylivoimainen linjakaivojen markkinajohtaja Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Valitsemalla linjakaivon saat nykyaikaisen aikaa kestävän kylpyhuoneen. Voit mm. vapaasti valita laattojen koon, nyt ja kymmeniä vuosia eteenpäin.

www.unidrain.fi

Olemme vuodesta 1975 lähtien toimineet kiinnitys- ja sähkötarvikkeiden sekä elektroniikkatuotteiden toimittajana.

 

Suomen markkinoille olemme tuoneet langattoman ja etäohjattavan Legrand  Valena Life with Netatmo kodinohjausjärjestelmän. Järjestelmä mahdollistaa kotisi tilan seuraamisen vaikka et itse olisikaan paikalla. Tuoteperhe sopii niin uudis- kuin saneerauskohteisiin ja se on muotoilultaan ajaton.

www.wurthelektronik.fi

Turner on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys. Myynti, asennus ja huoltoverkostomme kattavat koko Suomen. Olemme Suomen suurin nosto-ovitoimittaja.

Turner-konsernin muodostavat teollisuuden oviratkaisuja tarjoava Turner Door Oy, uudiskohteiden autotallien oviratkaisuja tarjoava Turner Group Oy ja autotallinoviremontteja tarjoava Turner Ovipalvelu Oy. Työllistämme noin 80 ammattilaista Suomessa.

www.turner.fi

Grado Design Oy on tuotekehitysinsinööri Lauri Kriston vuonna 2010 perustama yritys, joka valmistaa tyylikkäitä teräsportaita. Yrityksen verstas ja toimistotilat sijaitsevat Pirkkalassa, Tampereen kupeessa.

www.grado.fi

Konto-akustiikkatuotteilla tuot luonnon hiljaisuuden kotiisi. Suomalainen innovaatio pintaturpeesta on maailmassa täysin ainutlaatuinen ja luotu kotisi akustiikan parantamiseksi. Yksilölliset ratkaisut ja asiantuntija äänen vaimennuksessa.

www.konto.fi