Suomalaisen kivitalorakentamisen taidonnäyte.

Lammi Kivitalon suunnittelun lähtökohtina ovat aina asukkaan mieltymykset, haaveet ja elämäntapa. Lopputuloksena syntyy koti, jollaista ei ole toista.

Saat meiltä laadukkaat materiaalit, asiantuntevan myyjäpalvelun sekä suunnittelun ja rakentamisen huippuosaajat verkostomme kautta. Sinulle jää vähemmän huolia ja enemmän aikaa unelmointiin.

Luontaisesti tiivis ja tasalämpöinen talo

Massiivinen kiviseinä pitää talon lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden, viilentäen kesäkuumalla ja pitäen lämmön tasaisena pakkasilla. Rakennustuoteteollisuus RTT:n mukaan kivirakenteisen talon tiivistä ja massiivista runkoa hyödyntämällä voidaan säästää lämmitysenergiasta 5–10 % ja jäähdytykseen tarvittavasta energiasta jopa 50 %. Vähäinen energiankulutus säästää myös ympäristöä.

Turvallinen valinta nyt ja tulevaisuudessa

 Kivitalo on hiljainen, sillä massiivinen rakenne eristää hyvin talon ulkopuoliset äänet. Myös kivirakenteiset väliseinät ovat ääneneristävyydeltään ylivoimaisia. Kivitalo on luontaisesti palo- ja kosteusturvallinen asuinympäristö, jossa on hyvä sisäilma. Kivitalo tarvitsee vain vähän huoltoa ja säilyttää hyvin jälleenmyyntiarvonsa.

Rakennusmateriaalina Lammi Harkko

Lammi on Suomen suurin ja vanhin betoniharkkojen valmistaja, jonka tuoteinnovaatiot palvelevat tänä päivänä koko kivirakentamisen alaa. Tuotekehityksen edelläkävijänä tarjoamme Suomen parhaat rakennusharkot, kuten ensimmäisenä markkinoille tulleet valettavat lämpökivet.

Seuraamme tuotteiden laatua tarkasti aina betonin optimaalisesta koostumuksesta valmiin harkon virheettömyyteen. Timanttihiottujen harkkojen mittatarkkuus on omaa luokkaansa ja täydellisesti yhteensopivat tuotteet, kuten kulma- ja päätykappaleet, lisäävät rakentamisen vaivattomuutta entisestään.

Parhaat talot syntyvät parhaista materiaaleista

Talojemme betonianturat tehdään Lammi Tassu -valmisanturamuotilla, jonka valmistustapa on patentoitu. Harkot ja tassut ovat niin ammattilaisen kuin laatutietoisen omatoimirakentajan valinta.

Ulkoseiniin soveltuvat lämpökivet ladotaan ilman laastia. Samassa yhteydessä rakenne raudoitetaan ja lämpöeristeiden saumat tiivistetään polyuretaanivaahdolla. Ladonnan jälkeen rakenteen ontelot valetaan täyteen betonimassalla. Näin syntyy luja, yhtenäinen rakenne, jonka tiiviys ja massiivisuus ovat omaaluokkaansa.

Lämpökiven avulla on helppo toteuttaa myös passiivi-ja lähes nollaenergiakohteet. Kiven energiatehokkuus saavutetaan käyttämällä ekotehokasta grafiitti-EPS -eristettä. Sen erinomainen eristyskyky perustuu eristeen sisältämään grafiittiin, jonka ansioista suuri osa infrapuna- eli lämpösäteilystä heijastuu takaisin eikä pääse seinän läpi.

Tutustu talomallistoomme tai ota yhteyttä

Haaveiletko omasta Lammi Kivitalosta? Aloita ideointi tutustumalla talomallistoomme tai ota yhteyttä lähimpään Lammi Kivitalo -myyjään!