Parhaat rakentamisen kumppanit

Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaimmat ratkaisut. Lammi Kivitalo-talopakettiratkaisut syntyvät yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Yhteistyökumppaneinamme ovat Suomen tunnetuimmat ja laadukkaimmat toimijat, joiden ratkaisuilla toteutetaan kestäviä, turvallisia ja asukkaidensa tarpeisiin suunniteltuja yksilöllisiä kivitaloja.

Lammi Kivitalo - yhteistyökumppanit

Turner Door

Turner on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys. Vuosikymmenten kokemus, pitkäjänteinen toiminta asiakkaidemme ja työntekijöidemme suhteen, sekä jatkuva panostus laatuun ja koulutukseen on tehnyt meistä Suomen johtavan nosto-ovitoimittajan. Henkilöstömäärämme on noin 80. Suomessa jo yli 280 000 asennettua Turner-nosto-ovea. Turnerilla on koko Suomen kattava asennus- ja huoltoverkosto. Tuotevalikoimamme on laajentunut vuosikymmenten aikana myös ikkunoihin, ulko-oviin ja alumiiniprofiilioviin. Tutustu tuotevalikoimaamme osoitteessa www.turner.fi.

Ikkunatehdas Lasivuorimaa Oy

Valmistamme vuosikymmenten kokemuksella vaativatkin tarpeet täyttävät alumiiniprofiiliset ikkunatuotteet mittatilaustyönä. Palvelumme kattavat suunnittelun, valmistuksen omissa tuotantotiloissamme Kotkassa sekä valmistamiemme tuotteiden asennuksen.

Ekovilla

Ekovilla on 40-vuotias suomalainen yritys, joka on keskittynyt puukuitueristeiden valmistukseen. Ekovilla on orgaanisten lämmöneristeiden markkinajohtaja Suomessa ja mukana Vastuullinen yritys -palvelussa. Ekovillalla on 4 tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella ja kaksi Kuusankoskella.

Consolis Parma

Consolis Parma on Suomen johtava betonielementtien valmistaja, joka toimittaa ontelolaattoja satoihin pientaloihin vuosittain. Yhtiöllä on toimintaa 17 paikkakunnalla ja se työllistää noin 900 henkilöä. www.parma.fi.

BEWI Finland Oy

BEWI

BEWI Finland Oy tuottaa nykyaikaisia, energiatehokkaita ja alan viimeisimpiä määräyksiä noudattavia EPS- ja XPS-eristysratkaisuja. Tarjoamme myös kattavan valikoiman tuotteita teollisuuden käyttöön. Olemme osa norjalaista BEWI-konsernia, Euroopan johtavaa EPS-, XPS- ja EPP-pakkausten, -komponenttien sekä -eristysratkaisujen toimittajaa. Tuotantolaitoksia konsernilla on noin 80: Suomen tehtaat sijaitsevat Sastamalassa, Rovaniemellä, Muurlassa ja Kaavilla. BEWI ASA on listattu Oslon pörssissä.

www.bewi.fi

Vertia

Autamme varmistamaan rakentamisen laadun, jotta syntyisi terve ja viihtyisä koti. Tiiveysmittauksella pidät huolen, että talosi vaippa on tiivis ja kosteusturvallinen. Voit myös korjata löydetyt vuotokohdat. Kosteusmittauksella todennat, että betoni on riittävän kuivaa ennen kuin alat päällystämään. Ole yhteydessä jo rakentamisen alkuvaiheessa, niin varmistut laadukkaasta lopputuloksesta.

Lammin Ikkunat ja Ovet

Vuodesta 1972 toiminut Lammin Ikkuna Oy on Lammi-Kivitalojen pääyhteistyökumppani ikkuna- ja oviasioissa. Yritys tuottaa kotimaisia ikkunoita mittatilauksena kaikille kuluttajille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille. Lammin Ikkunan palveluksessa on n. 100 työntekijää. Yritys on tuonut markkinoille ensimmäisen ja tutkitusti toimivan signaali-ikkunan, jota suositellaan kaikkiin kivitaloihin.

Hartman

Hartman on kilpailukykyinen ja itsenäinen rautakauppa, meillä on vankka ja pitkäaikainen alan kokemus. Keskitymme pääasiassa ammattiasiakkaille suunnattuun rakennus- ja sisustustarvikkeiden, puutavaran ja levyjen, terästen ja teollisuustarvikkeiden myyntiin. Kuluttajamyynnin kohderyhmiä ovat kodinrakentajat, remontoijat ja sisustajat.

Rudus

Ruduksen laadukkaat ja kestävät kivipohjaiset rakennusmateriaalit ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa.
Rudus on tukenasi rakentamisen polulla – Kotipolku-palvelusta saat parhaat ideat ja vinkit erilaisten betoni- ja kivituotteiden oikeanlaiseen ja kestävään käyttöön niin perustusten kuin maan- ja piharakentamisenkin ratkaisuissa.

www.rudus.fi/kotipolku
www.rudus.fi

Ruukki

Ruukin katot valmistetaan Suomessa Vimpelin tehtaalla. Kattomme ovat Suomen suosituimpia ja niillä on jopa 50 vuoden takuu. Meillä on jo 60 vuoden kokemus katto -ja julkisivutuotteiden tekijänä ja työllistämme Suomessa 400 henkilöä. Ruukki tarjoaa talopaketin ostajalle luotettavat kattotuotteet markkinoiden parhaalla kokonaistakuulla. Valitsemalla Ruukin voit luottaa, että kattoprojektisi sujuu helposti, nopeasti ja mukavasti.

Isover

ISOVER – lämmön- ja ääneneristysratkaisut suomalaisiin olosuhteisiin
ISOVER luo turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja äänen- ja lämmöneristämiseen tarjoten asumismukavuutta käyttäjilleen. Suomessa paikallisiin oloihin suunnitellut ja valmistetut ISOVER-eristeratkaisut ovat turvallinen ja vastuullinen valinta. ISOVER-eristeistä jopa 70 % koostuu kierrätyslasista ja niillä on markkinoiden pienin hiilijalanjälki.
ISOVER InsulSafe® Puhallusvilla on tehokas ja suosittu yläpohjien lämmöneriste, joka toimii myös tehokkaana ääneneristeenä. ISOVER InsulSafe® Puhallusvilla on palamaton, lahoamaton ja hajuton tuote, eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa.

 

Klas1


Energiatehokkuutta ja Asumismukavuutta
Klas1 ikkunat on kiinteitä ja yksipuitteisia avattavia eristyslasi-ikkunoita valmistava yritys. Pääperiaatteena on tarjota markkinoille eurooppalaisen ikkunakulttuurin edut yhdistettynä suomalaiseen vaatimustasoon, asiakkaan erityistarpeet huomioiden. Klas1 ikkunat ovat avainlipputuotteita ja niissä käytetään jatkamatonta pohjoisen tiheäsyistä mäntyä ja tuotteet valmistetaan Suomessa.

BMI Ormax

BMI Ormax on Suomen suosituin tiilikatto. Tarjoamme sekä modernit laattakattotiilet, että perinteiset tiilimallit. BMI Ormax EVO -kattotiiliin on nyt saatavana integroidut aurinkopaneelit. Hiljainen, ekologinen ja kestävä Ormax -tiilikatto suojaa kotiasi jopa seuraavat 70 vuotta. Kotimaiset läpivärjätyt tiilet valmistetaan Orimattilassa, yhdessä Euroopan edistyksellisimmistä kattotiilitehtaista, jossa jokainen kattotiili on läpivalaistu tasaisen laadun varmistamiseksi.

BMI Icopal

BMI Icopal on bitumikatteiden ykkönen. Bitumikatto on tyylikäs, hiljainen ja kestävä valinta. Olipa valintasi suomalaiseen maisemaan sopiva kivisirotepintainen bitumikate, ilmaa puhdistava Noxite tai ekologinen viherkatto, saat meiltä varmaa laatua. 80 vuoden kokemus suomalaisista katoista ja jatkuva panostus laadunhallintaan mahdollistavat kodillesi parhaan katon. BMI Icopalin tuotteet valmistetaan Espoossa Juvanmalmilla.

HTM

HTM-Raudoitteet -tuotantolaitos valmistaa ja toimittaa betoniraudoitteet työmaille ja elementtitehtaille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat betoniteräkset, raudoitteet ja raudoite-elementit, myös ammattitaitoinen asennusosastomme palvelee raudoitustöissä. Raudoitetehtaamme nykyaikaiset automaattikoneet ja tehtaalle räätälöity moderni ArmaPlus-tuotannonohjausjärjestelmä, takaavat asiakkaillemme tuotteita jotka vastaavat vaadittua laatua.

Ruskon Betoni

Ruskon Betoni Etelä on kotimainen betonialan perheyritys, jonka toimialoina ovat valmisbetoni ja infratuotteet. Kuulumme perinteikkääseen Ruskon Betoni -konserniin, joka on Suomen toiseksi suurin valmisbetonin toimittaja. Tehtaamme ovat alan uusimpia ja perustamme toimintamme tinkimättömälle laadulle ja joustavalle asiakaspalvelulle. Tavoitteenamme on kehittyä edelleen eteenpäin hyödyntäen uusinta tekniikka ja kehittää sitä kautta myös betonialaa Suomessa.

Profin

Pohjois-Suomalainen Profin on valmistanut jo yli 20 vuoden ajan premium-luokan lasiliukuseiniä. Kotimainen huippulaatu syntyy tarkkaan harkitusta kokonaisuudesta. Materiaalina käytetään hitaasti kasvanutta tiheäsyistä mäntyä mikä merkitsee osaltaan hyviä rakennusteknisiä arvoja niin lämmönläpäisyn kuin desibeliarvojen suhteen. Lasiliukuseinät valmistuvat Pudasjärvellä sijaitsevalla tehtaalla.

Sadex

Sadex on kotimainen perheyritys, joka kehittää, myy ja asentaa laadukkaita sadevesijärjestelmiä sekä kattoturva- ja tikastuotteita. Asiakaskuntaamme kuuluu ammattirakentajia, kodinomistajia ja taloyhtiöitä, ja palvelemme kaikkia aina yhtä suurella intohimolla.

Vesitaito

Vesitaito on valtakunnallinen markkinajohtajauudisrakennusten energiaselvitysten laadinnassa.

Toimitamme tuhansia uudisrakennusten energiaselvityksiä ja -todistuksia vuosittain.

Teemme energialaskentaa ja -konsultointia kaikkiin rakennuksiin sisältäen tarvittaessa huonelämpötilatarkastelun.