Perustus on kaiken rakentamisen pohja

Kaikilla paikalleen sijoitetuilla rakennuksilla ja rakennelmilla on oltava perustus – olipa kyseessä talo, aita, muuri tai kesämökki. Perustuksen tarkoitus on jakaa rakennelman aiheuttama rasitus maapohjan kannettavaksi.

Perustusten korjaaminen jälkikäteen on hyvin vaikeaa, joten työ kannattaa tehdä huolella. Ammattimainen suunnittelu ja luotettavat materiaalit auttavat onnistumisessa.

Lammi Tassu mullistaa anturan teon

Perustus on rakentamisen pohja

Unohda viikon kestävä perustamisurakka! Laudoitus, sen purku sekä siitä seuraavat jätekuormat työmaalla ovat menneisyyttä. Nyt antura valmistuu päivässä, etkä joudu tekemään kaatopaikkakeikkaa urakan lopuksi.

Lammi Perustuksen valmistama ympärivuotiseen rakentamiseen soveltuva, valmistustavaltaan patentoitu TASSU-valmisanturamuotti tarjoaa nopean, helpon ja kustannustehokkaan ratkaisun rakennusten anturan toteuttamiseksi. TASSU-valmisanturamuotti on kevyt käsitellä ja helppo työstää, eikä asennuksessa tarvita erikoistyökaluja tai -osaamista.

TASSU-pilarimuotti puolestaan sopii esimerkiksi terassin, muuri ja aidan perustamiseen. Se sopii myös kevyemmän, paalujen varaan rakennetun kesämökin tms. perustamiseen.

Mille perustalle rakennat?

Perustustyyppi valitaan heti suunnittelun alkuvaiheessa maapohjan kantavuuden ja routivuuden perusteella, sekä talotyypin ja tontin kaltevuuden mukaan. Erityyppisiä perustuksia ovat seuraavat:

  • Kellariperustus (osa- tai kokokellari)
  • Maanvarainen perustus
  • Tuulettuva perustus

Tutustu tarkemmin Lammi TASSU -perustukseen TASSUN verkkosivustolla.