Asuntomessut 2021

Lohjan Saarenta / messukohde 5
5 h + k + s + autokatos + varasto / 138 m2

Yksi Lohjan Asuntomessujen 2021 teemoista on sujuva arki niin tilasuunnittelussa, sisustusratkaisuissa kuin sijainnissakin. Lammi Kivitalot vastaa tähän teemaan talomalliston ainutlaatuisella muunneltavuudella. Jokainen Lammi Kivitalo voidaan suunnitella yksilöllisesti. Niin myös asuntomessukohteemme, joka on kahden aikuisen arkeen sovellettu muunnelma yhdestä suosituimmista talomalleistamme, Saarennasta. 

Tutustu kohteen tila- ja sisustusratkaisuihin

Lammi Kivitalon ostajalla on vapaus haaveilla, sillä talomme suunnitellaan aina tulevien asukkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Oikean talomallin löydettyäsi perheen koko, elämäntavat tai harrastukset voivat olla pohjana kaivatuille muutoksille: lisämakuuhuoneelle, säilytystilalle tai ehkä autokatokselle. Jokaisella muutoksella vaikutat oman arkesi sujuvuuteen.

Avainlippu-merkityillä Lammi Harkoilla rakennetaan laadukkaita, luontaisesti tiiviitä sekä palo- ja kosteusturvallisia taloja. Siksi Lammin valinnassa vaikuttaakin yksilöllisyyden lisäksi ainutlaatuinen asumismukavuus sekä helppous. Harkoilla rakennettu talo eristää hyvin ulkopuolista ääntä ja sisälämpötila pysyy ympäri vuoden miellyttävän tasaisena. Kestävä kivitalo säilyttää hyvin arvonsa ja tarvitsee vain vähän huoltoa – sujuvaan arkeen vaikuttaa siis myös rakennusmateriaalin valinta.

Yksi Saarenta, kolme eri pohjaratkaisua

Saarenta on yksi talomallistomme suosituimmista kohteista. Se on yksikerroksinen, ilmeeltään moderni ja persoonallinen talo, jossa on huomioitu erityisellä tavalla suojaisa terassi osana ympärivuotista viihtymistä.

 

Lohjan Saarennassa tilaratkaisuja avattiin kahden aikuisen tarpeisiin

Lohjan Saarennassa pohjaratkaisuja avattiin rakennuttajapariskunnan arjen käytäntöjen sekä luonnon ja järvimaiseman ehdoilla. Kodin kolme tilavaa makuuhuonetta ja erillinen harrastehuone tarjoavat mukavasti tilaa perheen jo aikuisten lasten vierailuille ja yöpymiselle. Yhtenäisen ja avaran keittiöolohuoneen suurten ikkunapintojen kautta tilaan välittyy kaunis Lohjanjärven rantamaisema.

Tutustu kohteen tila- ja sisustusratkaisuihin

Lohjan Saarenta eroaa Lammi Ideakirjan peruspohjasta seuraavasti:

  • Taloon on lisätty autokatos ja lämmin varasto
  • Sisäänkäynti sijoitettiin autokatoksen viereen
  • Tekninen tila ja WC on sijoitettu pohjaan eri tavalla
  • Tuulikaappi on muutettu aulaksi
  • Lasitettu terassi on täydennetty lasikatolla
  • Saunasiiven ulkomittaan ja sisäseiniin tehtiin pieniä mittamuutoksia

Tutustu myös messukohteen vaiheisiin rakennuttajapariskunnan ylläpitämällä Instagram-tilillä.

Peruspohjaratkaisun keskiössä on perhearjen ylellinen toimivuus

Lammi Ideakirjan Saarennan peruspohjaratkaisu on suunniteltu perheelle, joka nauttii elämästä ja arjen pienestä luksuksesta. Talon pohjaratkaisu on käytännöllinen. Vanhempien makuuhuoneesta on pääsy WC- ja kylpytiloihin sekä vaatehuoneeseen. Talon tilaviin pukuhuone- ja saunatiloihin on helposti luotavissa näyttäviä spa-henkisiä ratkaisuja. Pukuhuoneesta on käynti takaterassin ulkoaltaan ja pihatakan äärelle. Voit tutustua Saarennan perusmalliin laajemmin talomallin omalla esittelysivulla.

Pienilläkin muutoksilla vaikutat ratkaisevasti omiin yksilöllisiin tarpeisiin

  • Keittiöön lisäyksenä erillinen viinikaappi (A)
  • Isompi WC ja kodinhoitohuone + lisätty kuivauskaappi (B)
  • Suuremmat kaapistot makuuhuoneisiin ja eteiseen (C)

Mikko Vesanen MAK sisustusarkkitehtitoimistosta teki Saarennasta pohjamuunnoksen kahden aikuisen ja kahden teinin tarpeisiin. Saarenta valikoitui perheelle unelmakohteeksi muutamalla muutostoiveella: keittiöön haluttiin tilaa korkealle viinikaapille ja 12 hengen ruokapöydälle. Päivittäistä pyykkirumbaa varten kodinhoitohuoneeseen kaivattiin lisätilaa ja urheiluvaatteita varten oma kuivauskaappi.

Lisäksi kahteen makuuhuoneeseen haluttiin tilavammat liukuovikaapistot, jotta teinien huoneet pysyisivät helpommin järjestyksessä. Muutokset saatiin toteutettua mm. seinien mitoitusta muuttamalla, vaatehuoneen neliöitä nipistämällä sekä muutamilla ikkunoiden ja sisäovien siirroilla. Tähän muunnokseen pääset tutustumaan tarkemmin Lammi Ideakirjassa!

 

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400