Lohjan Saarenta

5 h + k + sauna + autokatos + varasto
Huoneistoala 138 m2
Kerrosala 179 m2

Käytännölliset ja avarat tilaratkaisut – luonnon ja järvimaiseman ehdoilla

Yksikerroksinen L-mallinen pientalo on suunniteltu kahdelle aikuiselle, joille moderni koti tarjoaa paikan rentoutumiseen, pihassa ja puutarhassa viihtymiseen sekä monipuolisiin liikunnallisiin harrastuksiin.

Rakennuttajapariskunta lähti suunnittelemaan kotia tulevat vuosikymmenet mielessään. Projektissa keskityttiin energiatehokkaaseen, kestävään ja helppoon asumiseen.

Kohde on sisustettu alusta loppuun rakennuttajapariskunnan kodiksi, ja suunnitelma on MAK sisustusarkkitehtitoimiston Anna Katriina Tillin ja Mikko Vesasen käsialaa. Ratkaisuissa suosittiin laadukkaita, aikaa kestäviä materiaaleja. Klassiset huonekalut on valittu yhteistyössä Vepsäläisen ammattilaisten kanssa.

Ylellisen avaraa tilaa yhdessäoloon

Lohjan Saarennassa yhdessäolo keskittyy keittiö-olohuoneeseen. Avarassa tilassa valo ja luonto ovat kaikkialla läsnä, sillä suuret ikkunapinnat tuovat Lohjanjärven maiseman sisään.

Sisustuksen vaaleat ja luonnonväriset pinnat jatkavat teemaa, ja niitä hyödyntämällä myös keittiö saarekkeineen istuu saumattomasti kokonaisuuteen.

Ikkunoiden kautta oleskelutila yhdistyy suojaisaan ja tilavaan terassialueeseen, jossa nautitaan ilta-auringosta omassa rauhassa.

Keittiöstä on kulku 20 m² kokoiselle lasiterassille, joka pidentää perheelle tärkeää pihaelämää ruokailu- ja oleskelutilana keväästä pitkälle syksyyn.

Kolme makuuhuonetta joustavat vieras- ja etätyökäytössä

Päämakuuhuoneen ylellisyyksiin kuuluu oma walk-in vaatehuone, jonka kautta kuljetaan yhdistettyyn WC- ja kodinhoitohuoneeseen. Tilasta jatkuu ainutlaatuinen, suora kulkuyhteys aina harrastehuoneeseen ja saunaosastolle saakka.

Päämakuuhuoneen lisäksi kodissa on kaksi tilavaa vierasmakuuhuonetta, jotka tuovat toimintoihin joustavuutta. Perheen jo aikuiset lapset majoittuvat vierashuoneissa tilavasti.

Etätyötilojen suunnittelu on yksi asuntomessujen isoista teemoista. Myös Lohjan Saarennassa toinen vierasmakuuhuoneista on varusteltu rauhalliseen etätyöskentelyyn.

Talon siipiosa on rauhoitettu hyvinvoinnille

Siipiosaan on luotu rauhoittava tila hyvinvoinnille. Kokonaisuuteen onkin valittu selkeitä linjoja ja suomalaisesta luonnosta ammennettua värimaailmaa.

Siipiosaan on sijoitettu saunaosasto ja monipuolinen harrastehuone. Harrastehuone on tässä kodissa haluttu hyödyntää liikuntatilana.

Luonto näkyy materiaalivalinnoissa esimerkiksi suihkutilan upeissa, suurissa kivimäisissä laatoissa.

Lohjan Saarenta on yksilöllinen muunnelma Lammi Ideakirjan suositusta Saarenta-talomallista. Tutustu kohteen muunneltavuusteemaan ».

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400