Medialle

Tälle sivulle tuomme tietoa ja tiedotteita Lammin Betoni-konsernia koskevista
ajankohtaisista asioista.

Lehdistötiedote 10.10.2018

Lammi lanseeraa uuden tuoteinnovaation FinnBuildissa

Suomalainen betonituotteiden ja kivitalojen valmistaja Lammi on tuonut markkinoille pitkäjänteisen tutkimustyön tuloksena syntyneen uuden tuoteinnovaation. Ammattirakentamiseen suunniteltu Lammi Kuorikivi esitellään suurelle yleisölle FinnBuildissa.

Lammi Kuorikivi on kivirakentamisen uusin innovaatio, jonka ominaisuudet on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten tarpeisiin ja toiveisiin. Kuorikivi yksinkertaistaa ja nopeuttaa rakentamista sekä lisää rappauspinnan lujuutta ja käyttöikää.

Kuorikivi on valueristeharkko, jonka ulkokuorena ja rappausalustana toimii 200×200 mm ruutuihin jaettu 25mm paksu, mallisuojattu betonikuori. Kantavana sisäkuorena toimii 200mm betonikuori ja eristeenä grafiitti-EPS. Kuorikivellä on erinomainen iskunkestävyys ja se on valmis rapattavaksi heti valun jälkeen.

“Lammi Kuorikivi syntyi halusta parantaa rappausalustan ja pinnan hallintaa sekä ominaisuuksia. Kuorikivi on pitkän tuotekehittelyn tulos ja syntynyt yhteistyössä TTY:n kanssa. Tuote on hyödyllisyysmallisuojattu. Kuorikivi-tuoteperhe käsittää yhteensä kuusi harkkotuotetta ja laajentaa entisestään Lammin tuotevalikoimaa ammattirakentamiseen”, Lammin markkinointi- ja kehityspäällikkö Markus Inkiläinen kertoo.

Toisena syksyn uutuustuotteena Lammi tuo Tassu-valmisanturamuottiin lisäraudoitteet. Kohdekohtaisesti tehdyt lisäraudoitteet on nyt saatavissa Tassu-valmisanturamuotteja myyviltä rautakauppiailta.

Uutuustuotteet ovat esittelyssä Lammin messuostolla 6H28.

Lisätietoja:

Markus Inkiläinen, Markkinointi- ja kehityspäällikkö, Lammin Betoni Oy
+358 207 530 408
markus.inkilainen@lamminbetoni.fi
lammi.fi

Lammin Betoni on 1956 perustettu johtava anturamuottien, betonikivien ja kivitalojen valmistaja. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2016 13,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa konsernin palveluksessa on 50 henkilöä. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Lammilla, Vantaalla ja Dabrowa Gorniszassa Puolassa. Lammin asiakkaita ovat rakennusalan ammattilaiset ja omakotitaloja rakentavat perheet.