Lammin Betonin uudeksi myyntijohtajaksi on nimitetty Matti Haukijärvi

matti haukijärvi lammi kivitaloLammin Betonin uudeksi myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty rakennusalan DI Matti Haukijärvi. Haukijärvi tulee jatkossa vastaamaan koko Lammin Betonin myynnistä ja työskentelemään osana yrityksen johtoryhmää. Haukijärvi aloitti tehtävässä 15.1.2024 ja hänen lähitoimipisteensä sijaitsee Tampereella.

Haukijärvi on työskennellyt aiemmin useissa eri vastuutehtävissä Consolis Parmalla ja hänellä on pitkä kokemus myynnin esimies- ja johtotehtävistä. Ennen Parmalle siirtymistään hän työskenteli tutkijana Tampereen teknillisellä yliopistolla. Myyntijohtajana Haukijärvi tulee vastaamaan sekä Lammin Betonin kuluttaja- että ammattiasiakasmyynnistä.

”Vaikka moni kokee rakennusalan markkinatilanteen tällä hetkellä haastavana, meillä nähdään tällainen ajankohta päinvastoin mahdollisuutena panostaa myyntiin ja yrityksen kehittämiseen. On ilo päästä aloittamaan työskentely Matin kaltaisen kokeneen ja laaja-alaisen osaajan kanssa.” sanoo toimitusjohtaja Ismo Nieminen.

Nyt toteutetulla myyntijohtajan rekrytoinnilla Lammilla halutaan varmistaa yrityksen pitkäjänteinen kehittäminen ja toiminnan laajentaminen. Kaupallisen kokemuksen lisäksi Haukijärvi tuo mukanaan yritykseen laaja-alaista rakennusalan kokemusta, mikä osaltaan tukee yrityksen kasvustrategiaa. Rekrytointipäätöstä helpotti myös puolin ja toisin se, että Lammin Betoni ja Haukijärvi eivät olleet toisilleen entuudestaan vieraita, sillä Matti on tullut yritykselle tutuksi yhteisten kehitysprojektien kautta.

”Odotan innolla, että pääsen mukaan Lammin Betonin myyntiin ja toiminnan kehittämiseen. Aiemmasta yhteistyöstämme on jäänyt vahvasti mieleen osaava, ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö, sekä toisaalta henkilökunnan ja asiakkaan huomioiva yrityskulttuuri. Päätös lähteä Lammin Betonille oli siksi erittäin helppo tehdä. Uskon, että oma kokemukseni myynnin johtamisesta ja ammattirakentamisen asiakkaista tukee hyvin Lammin nykyistä liiketoimintaa sekä tulevaisuuden kasvustrategiaa. Varmasti eniten opeteltavaa minulla on kuluttaja-asiakasmyynnistä, jossa onneksi Lammin nykyinen myyntiorganisaatio on erityisen vahva.” sanoo Matti Haukijärvi.

Lisätietoja:

Ismo Nieminen
Toimitusjohtaja, Lammin Betoni Oy
020 7530 412, ismo.nieminen@lammi.fi

Matti Haukijärvi
Myyntijohtaja, Lammin Betoni Oy
020 7530 426, matti.haukijarvi@lammi.fi