Lammi Naantalin asuntomessuilla

Kaksi kohdetta luonnonkauniissa Lounatuulessa

 Tervetuloa Naantaliin! Luonnonmaan saaren maisemiin rakentuu uusi asuinalue Lounatuuli. Alueelle nousee kaksi Lammi Kivitaloa, joilla on upea yhteinen tarina. Ekmanin perheen kaksi sukupolvea rakentavat uudet kotinsa alueelle, joka on aikaisemmin ollut suvun omistuksessa.

Torppa Rauhala onkin saanut nimensä isovanhempien tilalta, jonka vanhojen hedelmäpuiden alle rakentuu nyt uuden asuinalueen yhteinen leikkipuisto. Molemmat kohteet on suunnitellut Kaarle Koivukangas, jonka työn keskiössä on ollut ympäröivän luonnon huomioiminen.

Torppa Rauhala – arjen kauneutta kahdelle aikuiselle

Rakennuttajat: Päivi ja Timo Ekman

Rakkaisiin maisemiin nouseva moderni talo on suunniteltu kahden aikuisen kauniiksi kodiksi, jossa koiraharrastus, etätyöt ja vapaa-aika yhdistyvät mutkattomasti toimivaksi arjeksi.

Kallion päälle rakennetun talon piha on pieni ja luonnonmukainen, mutta luonto on elämässä mukana aina sisätiloja myöten.

4 h + k + khh + etätyötila + saunaosasto + kesähuone
187 m2

Isot ikkunapinnat tuovat meren ja valon sisään kaikkialle: pääsisäänkäynnille, keittiön aamiaistiskille, ylä- ja alakerran oleskelutiloihin ja autokatokseen. Jopa saunan lauteilla istuessa ihaillaan maisemaa, joka avautuu alas lahdelle ja metsäisen mäen rinteeseen.

Rauhalanrinne – toimivuutta tänään ja huomenna

Rakennuttajat: Tuuli Ekman ja Janne Hurme

Pikkulapsiperheen kotiin mietityt tilaratkaisut palvelevat tässä hetkessä, mutta joustavat elämänmuutoksissa. Myös arjen toimivuutta on tehostettu huolellisesti mietityillä ratkaisuilla.

Esimerkiksi pyykkihuolto, kodinhoito ja vaatehuone on keskitetty yhteen tilaan, jonne johtaa pyykkikuilu yläkerran WC:stä. Tilava autotalli taas helpottaa elämää, kun kauppakassit voi kantaa autosta suoraan keittiöön.

5 h + k + khh/vh + aula + saunaosasto
189 m2

Lahdelle avautuva maisema haluttiin huomioida suunnittelussa monella tapaa. Se inspiroi esimerkiksi sijoittamaan sisäportaat keskeiselle paikalle ison ikkunan eteen. Näin luonto kulkee arjessa mukana joka askelmalla.

Esittelemme molemmat omilla persoonallisilla tavoillaan inspiroivat kohteemme yksityiskohtaisesti näillä sivuilla myöhemmin.

Nähdään asuntomessuilla Naantalissa 15.7.–14.8.

 

2022 on kivitalon vuosi

Omakotitaloja rakennetaan tällä hetkellä paljon. Asumisen, etätyöskentelyn ja tilankäytön unelmia halutaan toteuttaa tänä vuonna eikä tulevaisuudessa. Olemmekin saaneet omakotitaloa suunnittelevilta asiakkailtamme paljon kyselyitä. Millä aikataululla rakennusprojektin pystyy aloittamaan? Pitävätkö toimitusajat? Riittääkö materiaaleja?

Vastauksemme on, että kivitalo on hyvä valinta – erityisesti nyt.

Kivitalo Lammi-harkoista on nyt rakentajalle saatavuudeltaan erinomainen valinta. Nopeat toimitusajat, hyvä toimitusvarmuus, hallittu hinnankehitys ja rakentamisen korkea laatu tekevät kivitalosta nyt erityisen kilpailukykyisen vaihtoehdon mille tahansa rakentamisen muodolle.

Lue 4 hyvää syytä käynnistää Lammi Kivitalo -projekti.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400
Rekisteriseloste