Lammi Naantalin asuntomessuilla

Kaksi kohdetta luonnonkauniissa Lounatuulessa

Tervetuloa Naantaliin! Luonnonmaan saaren maisemiin rakentuu uusi asuinalue Lounatuuli. Alueelle nousee kaksi Lammi Kivitaloa, joilla on upea yhteinen tarina. Ekmanin perheen kaksi sukupolvea rakentavat uudet kotinsa alueelle, joka on aikaisemmin ollut suvun omistuksessa.

Torppa Rauhala onkin saanut nimensä isovanhempien tilalta, jonka vanhojen hedelmäpuiden alle rakentuu nyt uuden asuinalueen yhteinen leikkipuisto. Molemmat kohteet on suunnitellut Kaarle Koivukangas, jonka työn keskiössä on ollut ympäröivän luonnon huomioiminen.

Torppa Rauhala – arjen kauneutta kahdelle aikuiselle

4 h + k + khh + etätyötila + saunaosasto + kesähuone 187 m2

Rakkaisiin maisemiin nouseva moderni talo on suunniteltu kahden aikuisen kauniiksi kodiksi, jossa koiraharrastus, etätyöt ja vapaa-aika yhdistyvät mutkattomasti toimivaksi arjeksi.

Torppa Rauhala on messukohde 19. Tutustu tarkemmin taloon ja sen inspiroivaan sisustukseen »

Rauhalanrinne – toimivuutta tänään ja huomenna

5 h + k + khh/vh + aula + saunaosasto
189 m2

Pikkulapsiperheen kotiin mietityt tilaratkaisut palvelevat tässä hetkessä, mutta joustavat elämänmuutoksissa. Myös arjen toimivuutta on tehostettu huolellisesti mietityillä ratkaisuilla.

Rauhalanrinne on messukohde 23. Tutustu tarkemmin taloon ja sen kauniin luonnonsävyiseen sisustukseen »

 

Tilaa Lammi Koti -lehti

Lue artikkelit messutaloista ja niiden asukkaista uudesta Lammi Koti -lehdestä. Nouda lehti Lammin messukohteista tai tilaa se kotiisi – postitamme lehden sinulle elokuussa. Tilaa lehti kotiisi.

 

2022 on kivitalon vuosi

Omakotitaloja rakennetaan tällä hetkellä paljon. Asumisen, etätyöskentelyn ja tilankäytön unelmia halutaan toteuttaa tänä vuonna eikä tulevaisuudessa. Olemmekin saaneet omakotitaloa suunnittelevilta asiakkailtamme paljon kyselyitä. Millä aikataululla rakennusprojektin pystyy aloittamaan? Pitävätkö toimitusajat? Riittääkö materiaaleja?

Vastauksemme on, että kivitalo on hyvä valinta – erityisesti nyt.

Kivitalo Lammi-harkoista on nyt rakentajalle saatavuudeltaan erinomainen valinta. Nopeat toimitusajat, hyvä toimitusvarmuus, hallittu hinnankehitys ja rakentamisen korkea laatu tekevät kivitalosta nyt erityisen kilpailukykyisen vaihtoehdon mille tahansa rakentamisen muodolle.

Lue 4 hyvää syytä käynnistää Lammi Kivitalo -projekti.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400
Rekisteriseloste