Haemme Lammi-myyntiedustajaa Oulun ja Pohjois-Suomen myyntialueille

Oletko suomalaisen kivitaloarkkitehtuurin ystävä ja kivirakentamisen ystävä? Onko pientalojen suunnittelu ja rakentaminen sinulle tuttua? Oletko työskennellyt rakentamisen ja/tai arkkitehti- tai rakennesuunnittelun parissa? Onko myyntityö lähellä sydäntäsi ja innostutko asiakkaiden talounelmien toteuttamisesta? Olisitko sinä uusi Lammi Kivitalojen edustaja?

Tehtävääsi kuuluu alueen nykyisten asiakkuuksien hoito ja uusasiakashankinta. Hoidat alueellisen myyntityön aktiivisesti ja itsenäisesti Lammin strategian ja liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Edustat Lammi-brändiä konsernin ohjeiden ja toimintamallien mukaisesti ja kehität brändin tunnettuutta myyntialueellasi. Tehtävääsi kuuluu oman rakentamisen kumppaniverkoston hallinta ja kehittäminen.

Odotamme sinulta

  • kokemusta B2C-myynnistä / kiinnostusta tulokselliseen myyntityöhön
  • innokkuutta, kehityshalua ja eteenpäin vievää draivia kivirakentamisen ja Lammi Kivitalojen tunnettuuden lisäämiseksi
  • hyviä viestintä- ja kommunikointitaitoja
  • kokemus rakennusalalta ja rakennusinsinöörin tai -arkkitehdin tehtävistä katsotaan eduksi
  • pientalojen suunnitteluosaaminen tai hyvät yhteydet arkkitehtikumppaneihin katsotaan eduiksi
  • sinulla on käytössä oma toimisto-/toimitila ja tilassa on valmiudet asiakastapaamisiin

Lisätietoja tehtävästä antaa Lammin Betoni -konsernin myyntiedustajien yhteyshenkilö Emma Liukkala, p.0207 530 407, emma.liukkala@lammi.fi. 

Lähetä CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@lammi.fi.

Lammin Betoni on 1956 perustettu Suomen johtava anturamuottien, betonikivien ja kivitalojen valmistaja. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 14,6 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa konsernin palveluksessa on 53 henkilöä. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Lammilla, Vantaalla ja Dabrowa Gorniszassa Puolassa. Lammin asiakkaita ovat rakennusalan ammattilaiset ja omakotitaloja rakentavat perheet.