Havu

Skandinaavinen & selkeä

5H + K + RT + PKH/KHH + S + TEKN + AT 144 m2

Valoisa ja toimiva arki.

Havu on kompakti koti, joka hyödyntää rinnetontin neliöt tehokkaasti sisällä ja ulkona. Kaksi sisäänkäyntiä, katettu parveke sekä julkisivua hallitsevat isot ikkunapinnat tuovat arkeen valoa ja toiminnallisuutta. Alakertaan keskitetyt kylpy- ja kodinhoitotilat vapauttavat yläkertaan tilaa yhteiselle oleskelulle. Kolme makuuhuonetta ja erillinen arkiolohuone tarjoavat tilankäytölle joustoa elämäntyylin mukaan.

Talon pohjaratkaisu on kutsuva ja kodikas. Yhtenäinen keittiö-olohuone-ruokailutila aukeaa kauniisti suuren terassin puoleiselle sivulle. Olohuoneeseen ja ruokailutilaan avaruutta tuo ylös asti avautuva korkea tila. Talon toisessa kerroksessa on tilavat makuuhuoneet, joista vanhempien makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle. Alakerran kodinhoito- ja pukeutumistiloissa on neliöitä säilytykselle ja toiminnoille, sillä jopa pyykin kuivatukselle on varattu oma tilansa.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 513 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Havu L-Talopaketin osuus 160 200 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Havu-kivitalon kustannusmalli

Havu

  • 5H + K + RT + PKH/KHH + S + TEKN + AT
  • Huoneistoala: 144 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 165 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 156 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Kaarle Koivukangas

Insinööritoimisto
Erkki Koivusalo Ky

Isot ikkunapinnat ja puiset yksityiskohdat luovat julkisivulle tyylikkäät raamit.

Selkeälinjainen talo hyödyntää rinnetontin mahdollisuudet tehokkaasti.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400