Usva

Klassinen & kestävä

4H + K + RT + KHH/TEKN + S 128 m2

Toiveiden toteuttaja.

Usvan tehokkaisiin neliöihin mahtuu kaikki laadukkaaseen elämään tarvittava. Pohja toteuttaa yleiset talotoiveet: sisään astuessa avautuu näkymä talon läpi ja saarekkeellinen keittiö on kätevästi lähellä. Päämakuuhuone on omassa rauhassa ja pesutilojen vieressä. Erityisesti pohjassa on huomioitu makuuhuoneiden yksityisyys erillään oleskelutiloista.

Usvan pohjaratkaisussa arjen toimivuus on huomioitu kaikessa ja hukkaneliöt on minimoitu. Suorat, selkeät linjat mahdollistavat helpon kiinteiden kalusteiden sijoittelun. Muunneltavuus elämänvaiheiden ja -tyylien mukaan toimii esimerkiksi työhuoneessa, joka tarvittaessa toimii myös makuuhuoneena tai saunatupana. Arjessa arvostettavat säilytystilat on huomioitu isoilla kaapistoilla eteisessä ja makuuhuoneissa.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 436 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Usva L-Talopaketin osuus 130 200 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Usva-kivitalon kustannusmalli
Kilpailunosto_2023_3sija

Usva

  • 4H + K + RT + KHH/TEKN + S
  • Huoneistoala: 128 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 148 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 140 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Pekka Kuusjärvi

Arkkitehtuuritoimisto Taso Oy

Usvan julkisivu edustaa puhdaslinjaista kivitalotyyliä.

Talon suorat linjat saavat modernin kruunun vinosta pulpettikatosta.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400