Verso

Skandinaavinen & selkeä

4H + K + RT + KHH + S + TEKN 125 m2

Elämää kahdessa siivessä.

Verson L-mallinen pohja jakaa kodin toiminnot selkeästi: avarat, luonnonvaloa tulvivat oleskelutilat ovat erillään yksityisistä makuuhuoneista. Aulatilaa on hyödynnetty rauhalliseen, mutta valoisaan työpisteeseen, josta on myös käynti terassille. Talon julkisivu on saanut inspiraationsa ajattomasta ja arvostetusta tanskalaisesta tyylistä. 

Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat tässä kodissa selkeästi oman kokonaisuutensa, johon ei avaudu ovia talon muista tiloista. Iso terassille johtava liukuovi tuo pihan osaksi luonnostaan valoisaa tilaa. Terassille on käynti myös saunatiloista ja näppärästä työpisteestä. Talon kulmassa sijaitsevasta päämakuuhuoneesta avautuvat ikkunat kolmeen suuntaan. Arjen toimivuutta lisää makuuhuoneen yhteydessä sijaitseva vaatehuone.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 457 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Verso L-Talopaketin osuus 136 400 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Verso-kivitalon kustannusmalli
Kilpailunosto_2023_2sija

Verso

  • 4H + K + RT + KHH + S + TEKN
  • Huoneistoala: 125 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 149 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 140 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Marzia Amani

Studio Amani

Julkisivua rytmittävät ruutuikkunat tuovat selkeään kivitaloon uniikkia ilmettä.

Terassi kiertää lähes koko talon, jolloin pihasta on helppo nauttia pitkin päivää.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400