Verso

Skandinaavinen & selkeä

4H + K + RT + KHH + S + TEKN 125 m2

Elämää kahdessa siivessä.

Verson L-mallinen pohja jakaa kodin toiminnot selkeästi: avarat, luonnonvaloa tulvivat oleskelutilat ovat erillään yksityisistä makuuhuoneista. Aulatilaa on hyödynnetty rauhalliseen, mutta valoisaan työpisteeseen, josta on myös käynti terassille. Talon julkisivu on saanut inspiraationsa ajattomasta ja arvostetusta tanskalaisesta tyylistä. 

Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat tässä kodissa selkeästi oman kokonaisuutensa, johon ei avaudu ovia talon muista tiloista. Iso terassille johtava liukuovi tuo pihan osaksi luonnostaan valoisaa tilaa. Terassille on käynti myös saunatiloista ja näppärästä työpisteestä. Talon kulmassa sijaitsevasta päämakuuhuoneesta avautuvat ikkunat kolmeen suuntaan. Arjen toimivuutta lisää makuuhuoneen yhteydessä sijaitseva vaatehuone.

Kustannusmalli tulossa lähiaikoina.
Verso L-Talopaketin osuus 142 000 €.
Tutustu toimitussisältöön. »

Kilpailunosto_2023_2sija

Verso

  • 4H + K + RT + KHH + S + TEKN
  • Huoneistoala: 125 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 149 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 140 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Marzia Amani

Studio Amani

Julkisivua rytmittävät ruutuikkunat tuovat selkeään kivitaloon uniikkia ilmettä.

Terassi kiertää lähes koko talon, jolloin pihasta on helppo nauttia pitkin päivää.

Säästä jopa tuhansia euroja talopaketin hinnassa!

Lammi M- tai L-Talopakettien ostajana hyödyt nyt tuntuvasta kevätedusta, kun jätät tarjouspyynnön 24.3. mennessä ja teet sopimuksen 21.4. mennessä.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400
Rekisteriseloste