Pihka

Moderni & tyylikäs

4H + K + RT + KHH + S + TEKN 122 m2

Koti ja piha yhtä.

Pihka tarjoaa yhdessä tasossa kaiken tarvittavan ja myös ekstraa, kun keittiö-oleskelutila integroituu lasitetun terassin kautta avoterassille ja pihalle. Kahden makuuhuoneen lisäksi pohja tarjoaa monikäyttöisen työ- tai vierashuoneena palvelevan tilan. Ulkoasultaan harmoninen talo sopii luontevasti niin uusille kuin vanhemmille asuinalueille.

Pihkassa keittiö on kirjaimellisesti kodin sydän – keskellä arjen eri toimintoja ja liukuovien kautta terassille avautuvana. Kaksi makuuhuonetta on sijoitettu yksityisesti talon eri päihin ja käytössä on lisäksi huone, joka joustaa tarpeen mukaan makuu-, työ- tai vierashuoneena. Ikkunallisesta saunasta on uloskäynti kodinhoitohuoneen kautta terassille, joka lasitettuna toimiikin vilvoittelutilana lähes vuoden ympäri.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 435 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Pihka L-Talopaketin osuus 133 000 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Pihka-kivitalon kustannusmalli

Pihka

  • 4H + K + RT + KHH + S + TEKN
  • Huoneistoala: 122 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 148 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 139 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Kaarle Koivukangas

Insinööritoimisto
Erkki Koivusalo Ky

Epäsymmetrinen harjakatto ja puurimoitus tuovat modernia särmää talon suoriin linjoihin.

Yksitasoinen ja selkeäpohjainen talo istuu myös kompakteille kaupunkitonteille.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400