Kaarna

Klassinen & kestävä

5H + K + RT + KHH + S + TEKN 167 m2

Vain askel vapaa-aikaan.

Kaarna on koti, jossa arki toimii ja vapaa-ajan tunnelmaan pääsee aina. Tunnelmallinen ja suojaisa terassi erottaa talon kaksitasoisen osan yksitasoisesta saunaosastosta, jonka arkiolohuonetta voi käyttää monipuolisesti seurusteluun tai vieraiden yksityiseen yöpymiseen. Suurimman makuuhuoneen yhteydessä on ylellisen iso, saarekkeellinen vaatehuone.

Talon alakerta aukeaa tilavan eteisen kautta avoimeen keittiö-, ruokailu- ja oleskelutilaan. Myös yksi kolmesta makuuhuoneesta on sijoitettu alakertaan, mikä lisää yksityisyyttä esimerkiksi kasvaville lapsille tai vieraille. Vaatesäilytys on huomioitu kaikissa makuuhuoneissa, mutta toinen yläkerran makuuhuoneista on saanut luksushotellin tunnelmaa tilavasta walk-in-closetista. Yläkerrassa sijaitseva aula on omiaan yhteisille harrastuksille, kuten elokuville tai peleille.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 631 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Kaarna L-Talopaketin osuus 152 100 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Kaarna-kivitalon kustannusmalli

Kaarna

 • 5H + K + RT + KHH + S + TEKN
 • Huoneistoala: 167 m2i
  Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
 • Kerrosala: 210 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
 • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 194 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.
 • Kokonaisala: 237 m2i
  Kokonaisala on yhteenlaskettuna kaikkien kerrosten, kellareiden ja lämpöeristettyjen ullakoiden pinta-alat mitattuna ulkoseinien ulkopinnasta yli 160 cm korkeissa tiloissa. Siihen lasketaan myös kaikki umpinaiset tilat ja kellaritiloissa olevat varastot, autotallit ja tekniset tilat sekä kerrosalaan laskemattomat saunaosastot.

Suunnittelija:

Kaarle Koivukangas

Insinööritoimisto
Erkki Koivusalo Ky

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400