Kaksi kohdetta luonnonkauniissa Lounatuulessa

Tervetuloa Naantalin Asuntomessuille 15.7.-14.8.

Luonnonmaan saaren maisemiin rakentuu uusi asuinalue Lounatuuli. Alueelle nousee kaksi Lammi Kivitaloa, joilla on upea yhteinen tarina. Ekmanin perheen kaksi sukupolvea rakentavat uudet kotinsa alueelle, joka on aikaisemmin ollut suvun omistuksessa.

Torppa Rauhala onkin saanut nimensä isovanhempien tilalta, jonka vanhojen hedelmäpuiden alle rakentuu nyt uuden asuinalueen yhteinen leikkipuisto. Molemmat kohteet on suunnitellut Kaarle Koivukangas, jonka työn keskiössä on ollut ympäröivän luonnon huomioiminen.

Torppa Rauhala – arjen kauneutta kahdelle aikuiselle

Rakkaisiin maisemiin nouseva moderni talo on suunniteltu kahden aikuisen kauniiksi kodiksi, jossa koiraharrastus, etätyöt ja vapaa-aika yhdistyvät mutkattomasti toimivaksi arjeksi. Torppa Rauhala on messukohde 19. Tutustu tarkemmin taloon ja sen inspiroivaan sisustukseen »

Rauhalanrinne – toimivuutta tänään ja huomenna

Pikkulapsiperheen kotiin mietityt tilaratkaisut palvelevat tässä hetkessä, mutta joustavat elämänmuutoksissa. Myös arjen toimivuutta on tehostettu huolellisesti mietityillä ratkaisuilla. Rauhalanrinne on messukohde 23. Tutustu tarkemmin taloon ja sen kauniin luonnonsävyiseen sisustukseen »