Valo 1

Skandinaavinen & selkeä

4H + K + RT + PKH/KHH + S + TEKN 124 m2

Valon leikkiä kodin tärkeimpiin tiloihin

Valo on nimensä mukaisesti talomalli, jonka tunnelma syntyy suurista ikkunoista ja luonnonvalon hyödyntämisestä. Pohjan variaatiot palvelevat asukkaiden toiveita arjen toiminnoista.

Valo 1 on täydellinen, pienelle perheelle suunniteltu koti. Sen neliöt on käytetty huipputehokkaasti. Erityistä talossa on tilava, katettu terassi sekä isot ikkunat, jotka päästävät valon sisään yhtenäiseen keittiö-ruokahuone-oleskelutilaan.

4 muuntoratkaisua, katso myös Valo 2, Valo 3 ja Valo 4.

Valo 1 by Peeta Peltola

”Keskipisteenä oli talon olohuone avokeittiöllä. Suunnittelin minimalistisen, mutta lämpimän tunnelman, joka kantaa läpi talon. Voisin asua täällä itse!”
– Peeta Peltola

Peeta Peltola on muotoilija ja sisustusstailisti, joka luottaa aitoihin materiaaleihin ja neutraaleihin sävyihin. Peeta suunnittelee kokonaisuuksien kautta ja on tunnettu tinkimättömästä tyylistään sekä tarkasta visiostaan.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 437 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Valo 1 L-Talopaketin osuus 147 500 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Valo 1-kivitalon kustannusmalli

Valo 1

  • 4H + K + RT + PKH/KHH + S + TEKN
  • Huoneistoala: 124 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 145 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 137 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Katja Jämsä

Arkkitehtisuunnittelua
Katja Jämsä

Puulla katettu terassialue luo kauniin kontrastin tummaan kivipintaan.

Pulpettikatto ja minimalistiset linjat tekevät talon ilmeestä arvokkaan.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400