Vaala

Klassinen & kestävä

6H + K + RT + KHH + S 200 m2

Kaunista kerroksellisuutta.

Vaalan tilaratkaisuissa ja julkisivuissa on lukuisia yksityiskohtia, jotka tekevät talosta monimuotoisen ja erottuvan. Talon julkisivussa on näyttävää kerroksellisuutta ja ikkunalinjoissa sekä katetun terassin yhteydessä on käytetty puuelementtejä, jotka tuovat talon yleisilmeeseen persoonallisuutta.

Vaalan sydän on suuri ja ylös asti auki oleva olohuone, jossa suuret ikkunat tuovat valon kauniisti sisätiloihin. Alakerta palvelee oleskelutilana ja tila jatkuu ulos kahdelle terassille, joista toinen on lasitettu. Talon yläkerrassa on neljä makuuhuonetta. Vanhempien makuuhuoneesta on kulku suureen ikkunalliseen vaatehuone/pukeutumistilaan. Makuuhuoneista löytyy myös muita ihastuttavia ja käytännöllisiä ratkaisuja, kuten parvi ja varastotila. Kahdesta makuuhuoneesta on käynti yhteiselle parvekkeelle.

 

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 661 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Vaala L-Talopaketin osuus 191 300 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Vaala-kivitalon kustannusmalli

Vaala

  • 6H + K + RT + KHH + S
  • Huoneistoala: 200 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 240 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 224 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Hannele Haataja

Suunnitteluriihi J&H

Talon julkisivussa on näyttävää kerroksellisuutta.

Puuelementit tuovat talon yleisilmeeseen persoonallisuutta.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400