Tuomi

Skandinaavinen & selkeä

6H + K + RT + KHH + S + TEKN 183 m2

Maisema osana kotia.

Tuomi on klassisen kaunis ja tyylipuhdas talo. Julkisivun tummat puuyksityiskohdat ja ikkunat luovat ilmeeseen särmikkyyttä. Tuomi sulautuu ympäristöön loistavasti, ja maisema välittyy myös sisätiloihin joka ilmansuunnasta suurten ikkunoiden ansiosta.

Talon pohjaratkaisu on selkeä ja toimiva. Alakerrassa on korkea keittiö-ruokailu-olohuonetila, sauna- ja pesutilat sekä kodinhoitohuone, josta on käynti ulos terassille. Olohuoneesta avautuu lasiliukuovi osittain katetulle terassille. Olohuoneen ja sen yhteydessä olevan kirjastohuoneen välissä on kaksipuolinen takka – hieno yksityiskohta ja tunnelman luoja. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista suurimman yhteydessä on pukeutumishuone, kylpyhuone ja käynti parvekkeelle.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 661 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Tuomi L-Talopaketin osuus 200 700 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Tuomi-kivitalon kustannusmalli

Tuomi

  • 6H + K + RT + KHH + S + TEKN
  • Huoneistoala: 183 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 221 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 207 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Matti Haikola

Avario Oy

Puuyksityiskohdat ja ikkunat luovat ilmeeseen särmikkyyttä.

Selkeälinjainen talo on tyylikäs joka suunnasta.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400