Tiera

Skandinaavinen & selkeä

3H + K + KHH + S + TEKN 93 m2

Lämminhenkinen koti pienelle perheelle.

Tiera on koti kolmihenkiselle perheelle tai pariskunnalle. Pienen mutta toiminnallisen talon vahvuuksina ovat tehokkaasti suunnitellut säilytysratkaisut, kuten kodinhoitohuone ja varasto, sekä tilava vaatehuone suurimman makuuhuoneen yhteydessä.

Talon sydän on yhtenäinen keittiö-ruokailutila ja olohuone, jossa viistokatto luo avaruutta ja suuret ikkunat tuovat valon ja maiseman kauniisti sisälle. Tiera on koti, jossa on kotoisa ja lämminhenkinen tunnelma ja joka on kompaktista koostaan huolimatta avara ja valoisa.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 373 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Tiera L-Talopaketin osuus 117 100 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Tiera-kivitalon kustannusmalli

Tiera

  • 3H + K + KHH + S + TEKN
  • Huoneistoala: 93 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 120 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 114 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Irmeli Kujala

Arkkitehtuuritoimisto
Irmeli Kujala

Viistokatto luo talolle modernia linjakkuutta.

Materiaalien yhdistäminen antaa julkisivuun ryhtiä ja kontrastia.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400