Sydänmaa

Skandinaavinen & selkeä

5H + K + RT + KHH + S + VAR/TEKN 221 m2

Paikka auringossa.

Sydänmaa on unelmien koti. Talo on suunniteltu toimivaksi kokonaisuudeksi ylellisin ratkaisuin. Vuorokauden ajat ja auringon valo on otettu huomioon sijoittelussa, jolloin talon jokaisessa sisä- ja ulkotilassa korostuu parhaat puolet. Näyttävässä julkisivussa on käytetty kauniita kiviefektejä ja puuelementtejä.

Sydänmaan tilaratkaisut ovat ylellisiä. Sisäänkäynnin vieressä on tilava kahden auton autokatos. Eteinen aukeaa suoraan suureen keittiöön, josta on käynti terassille. Terassilta on kulku myös vanhempien makuuhuoneeseen, jossa on oma kylpyhuone ja vaatehuone. Yläkerroksessa on yhtenäinen olohuone-ruokailutila ja toinen terassi, jossa on ihana nauttia ilta-auringosta. Pohjakerroksessa on kaksi makuuhuonetta, vaatehuolto sekä saunaosasto pore-/kylpyammeineen. Kerroksesta löytyy myös varastotilaa, kaksi terassia sekä tv-huone.

 

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 812 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Sydänmaa L-Talopaketin osuus 234 600 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Sydänmaa-kivitalon kustannusmalli

Sydänmaa

 • 5H + K + RT + KHH + S + VAR/TEKN
 • Huoneistoala: 221 m2i
  Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
 • Kerrosala: 262 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
 • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 246 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.
 • Kokonaisala: 307 m2i
  Kokonaisala on yhteenlaskettuna kaikkien kerrosten, kellareiden ja lämpöeristettyjen ullakoiden pinta-alat mitattuna ulkoseinien ulkopinnasta yli 160 cm korkeissa tiloissa. Siihen lasketaan myös kaikki umpinaiset tilat ja kellaritiloissa olevat varastot, autotallit ja tekniset tilat sekä kerrosalaan laskemattomat saunaosastot.

Suunnittelija:

Hannele Haataja

Suunnitteluriihi J&H

Talon julkisivussa on näyttäviä puu- ja kiviefektejä.

Runsas terassitila ja isot ikkunat tekevät valosta nauttimisen helpoksi.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400