Sarva

Vaikuttava & elegantti

5H + K + RT + KHH + S 192,6 m2

Lumoavaa designia rinnetontille.

Sarva on näyttävä talo, joka sopii jyrkällekin rinteelle. Talon lasikaitein varustetut terassit antavat julkisivulle ylellisen vaikutelman. Kaksivärisyys ja lukuisat harkitut yksityiskohdat tekevät talosta näyttävän kokonaisuuden.

Sarva on koti 4-5 henkiselle perheelle, jolle myös ulkotilat ovat tärkeät ja aktiivisessa käytössä. Talon suuret terassit sijoittuvat kahteen tasoon koko pitkän julkisivun matkalta. Terassialue ulottuu myös talon sivulle, josta on sisäänkäynnit molemmissa kerroksissa. Makuuhuoneet sijoittuvat pääosin alakerrokseen, lukuun ottamatta vanhempien makuuhuonetta. Avara keittiö-ruokailu-olohuonetila jatkuu ulos terassille ruokailutilassa olevan liukuoven kautta. Talon yhteydessä on erillinen kahden auton autotalli ja tila toimii myös varastona.

 

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 541 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Sarva L-Talopaketin osuus 251 000 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Sarva-kivitalon kustannusmalli

Sarva

 • 5H + K + RT + KHH + S
 • Huoneistoala: 192,6 m2i
  Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
 • Kerrosala: 225,8 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
 • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 213,5 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.
 • Kokonaisala: 284,9 m2i
  Kokonaisala on yhteenlaskettuna kaikkien kerrosten, kellareiden ja lämpöeristettyjen ullakoiden pinta-alat mitattuna ulkoseinien ulkopinnasta yli 160 cm korkeissa tiloissa. Siihen lasketaan myös kaikki umpinaiset tilat ja kellaritiloissa olevat varastot, autotallit ja tekniset tilat sekä kerrosalaan laskemattomat saunaosastot.

Suunnittelija:

Katja Jämsä

Arkkitehtisuunnittelua
Katja Jämsä

Kaksivärisyys tuo julkisivuun näyttävyyttä.

Talossa on upeat terassialueet molemmissa kerroksissa.

Nyt on monta syytä rakentaa kivitalo!

 1. Saat työn käyntiin halutessasi jopa viikoissa
 2. Harkkorakentaminen kestää myös hintavertailun
 3. Kivitalo toteuttaa yksilölliset haaveet tilavammasta arjesta
 4. Omakotitalo on halutuin ja edullisin asumismuoto

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400
Rekisteriseloste