Saarenta

Skandinaavinen & selkeä

4H + K + RT + KHH + S + TEKN 142 m2

Terassi osana tyylipuhtaan talon tarinaa.

Saarenta on tyylikäs talo, jonka suojaisa terassi on tehty viihtymiseen vuoden ympäri. Laita terassin takkaan tuli, katsele paljusta yötaivasta tai nauti aamukahvista lasiterassilla viileämmälläkin ilmalla.

Saarenta on koti perheelle, joka nauttii elämästä ja arjen pienestä luksuksesta. Talon pohjaratkaisu on käytännöllinen. Vanhempien makuuhuoneesta on pääsy WC- ja kylpytiloihin sekä vaatehuoneeseen. Talon tilaviin pukuhuone- ja saunatiloihin on helposti luotavissa näyttäviä spa-henkisiä ratkaisuja. Pukuhuoneesta on käynti takaterassin ulkoaltaan ja pihatakan äärelle.

Saarenta by Mikko Vesanen

”Toiminnallisuus, ajattomuus ja kodikkuus ovat minulle äärettömän tärkeitä. Niiden pohjalta rakentuu jokaiselle yksilöllinen koti.”

Sisustusohjelmistakin tutulla Mikko Vesasella on MAK sisustusarkkitehtitoimisto yhdessä Anna Katriina Tillin kanssa. Yrityksen suunnittelukohteita ovat pääasiassa omakotitalot, loma-asunnot, asuinhuoneistot sekä toimisto- ja liiketilat. Vuonna 2006 perustettu MAK on erikoistunut asiakaslähtöisiin tilaratkaisuihin ja sisustuksiin toiminta-alueenaan koko Suomi.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 522 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Saarenta L-Talopaketin osuus 139 500 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Saarenta-kivitalon kustannusmalli

Saarenta

  • 4H + K + RT + KHH + S + TEKN
  • Huoneistoala: 142 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 167 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 158 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Hannele Haataja

Suunnitteluriihi J&H

Moderniin ja tyylikkääseen julkisivuun voidaan yhdistellä eri materiaaleja.

Vastakkaiset pulpettikatot tekevät Saarennan ilmeestä persoonallisen.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400