Saarenta

Vaikuttava & elegantti

4H + K + KHH + S + TEKN 142 m2

Terassi osana tyylipuhtaan talon tarinaa.

Saarenta on tyylikäs talo, jonka suojaisa terassi on tehty viihtymiseen vuoden ympäri. Laita terassin takkaan tuli, katsele paljusta yötaivasta tai nauti aamukahvista lasiterassilla viileämmälläkin ilmalla.

Saarenta on koti perheelle, joka nauttii elämästä ja arjen pienestä luksuksesta. Talon pohjaratkaisu on käytännöllinen. Vanhempien makuuhuoneesta on pääsy WC- ja kylpytiloihin sekä vaatehuoneeseen. Talon tilaviin pukuhuone- ja saunatiloihin on helposti luotavissa näyttäviä spa-henkisiä ratkaisuja. Pukuhuoneesta on käynti takaterassin ulkoaltaan ja pihatakan äärelle.

Saarenta by Mikko Vesanen

”Toiminnallisuus, ajattomuus ja kodikkuus ovat minulle äärettömän tärkeitä. Niiden pohjalta rakentuu jokaiselle yksilöllinen koti.”

Sisustusohjelmistakin tutulla Mikko Vesasella on MAK sisustusarkkitehtitoimisto yhdessä Anna Katriina Tillin kanssa. Yrityksen suunnittelukohteita ovat pääasiassa omakotitalot, loma-asunnot, asuinhuoneistot sekä toimisto- ja liiketilat. Vuonna 2006 perustettu MAK on erikoistunut asiakaslähtöisiin tilaratkaisuihin ja sisustuksiin toiminta-alueenaan koko Suomi.

Saarenta

  • 4H + K + KHH + S + TEKN
  • 142 m2

Suunnittelija:

Hannele Haataja

Suunnitteluriihi J&H

Moderniin ja tyylikkääseen julkisivuun voidaan yhdistellä eri materiaaleja.

Vastakkaiset pulpettikatot tekevät Saarennan ilmeestä persoonallisen.

Tilaa uusi Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.

0207 530 400

Rekisteriseloste