Runo

Skandinaavinen & selkeä

4H + K + RT + KHH + S 183 m2

Romanttista tanskalaistunnelmaa.

Runo on ihastuttava, persoonallinen koti, joka sopii kahdelle aikuiselle tai pienelle perheelle. Talon julkisivussa on aistittavissa tanskalaisen maalaistalon henkeä ja tunnelmaa. Lukuisat viehättävät yksityiskohdat ja persoonalliset ratkaisut saavat tämän talon asujat ihastumaan iäksi.

Talon pohjaratkaisu on käytännöllinen ja erityisesti yhteisten tilojen toimintoihin on panostettu. Avara keittiö-ruokailu-olohuone suurine ikkunoineen päästää kauniisti valon sisään. Runon erikoisuuksia ovat yläkerran parvi, näyttävä pääsisäänkäynti sekä ylelliset sauna- ja pesutilat. Talossa on perinteisen saunan lisäksi myös höyrysauna. Pesutilojen yhteydessä on pukuhuone, josta on käynti ulos katetulle terassille. Tunnelmaa terassilla luo ulkotakka.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 704 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Runo L-Talopaketin osuus 185 000 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Runo-kivitalon kustannusmalli

Runo

  • 4H + K + RT + KHH + S
  • Huoneistoala: 183 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 215 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 203 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Hannele Haataja

Suunnitteluriihi J&H

Talon designissa on tanskalaishenkistä tunnelmaa.

Suuret ikkunat tuovat valon ja maiseman sisään.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400