Lyhty 1

Moderni & tyylikäs

4H + K + PH/KHH + S + TEKN/VAR 106 m2

Lyhty loistaa kahdessa kerroksessa

Lyhty on yksilöllinen valinta kaupunkikodiksi. Se on saanut inspiraationsa lontoolaisesta townhouse-arkkitehtuurista, mutta talon pelkistetyt linjat on suunniteltu suomalaiseen arkeen. Kompakti kokonaisuus sopii perheelle, joka viettää sosiaalista elämää myös kodin ulkopuolella, eikä siksi tarvitse esimerkiksi isoa pihaa.

Kun etsit kompaktia kaupunkikotia, Lyhty 1:n omintakeinen townhouse-tunnelma toimii upeasti kahdessa kerroksessa. Kapea pohja on hyödynnetty taitavasti, joten Lyhty 1:ssä saat arjen toimimaan aina haluamallasi tavalla.

2 muuntoratkaisua, katso myös Lyhty 2.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 382 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Lyhty 1 L-Talopaketin osuus 119 800 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Lyhty 1-kivitalon kustannusmalli

Lyhty 1

  • 4H + K + PH/KHH + S + TEKN/VAR
  • Huoneistoala: 106 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 130 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 120 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Roosa Tissari

Ilmeikäs julkisivu kätkee toimivan kodin.

Talo on kautta linjan skandinaavinen.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400