Lumo

Skandinaavinen & selkeä

6H + K + RT + KHH/TEKN + S 192 m2

Elämää mansardikaton alla.

Lumo on tilava ja käytännöllinen koti, joka täyttää suurenkin perheen tilatarpeet. Talo erottuu edukseen keskieurooppalaistyylisen mansardikaton ja näyttävien yksityiskohtien ansiosta. Lumo on tunnelmallinen koti perheelle, joka tarvitsee paljon tilaa ja tehokkaita neliöitä sekä toivoo persoonallisia ratkaisuja.

Talon sisäänkäynti kuisteineen on kutsuva. Eteisestä avautuu suuri keittiö-ruokailutila-olohuone, josta on kaksi uloskäyntiä koko talon sivun mittaiselle, katetulle terassille. Alakerran kirjastohuone soveltuu tarvittaessa myös makuuhuoneeksi. Sauna- ja pesutilat sekä kodinhoitohuone ovat kätevästi ensimmäisessä kerroksessa. Yläkerrassa on neljä tilavaa makuuhuonetta. Portaiden yläpäässä on oleskelutila, johon kattoikkunat tuovat kauniisti valoa.

 

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 686 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Lumo L-Talopaketin osuus 163 400 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Lumo-kivitalon kustannusmalli

Lumo

  • 6H + K + RT + KHH/TEKN + S
  • Huoneistoala: 192 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 216 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 207 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Antti Ek

Runkopalvelut
Antti Ek Oy

Talon ilme henkii keskieurooppalaista tunnelmaa.

Mansardikatto ja näyttävät yksityiskohdat tekevät talosta persoonallisen.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400