Louhi

Klassinen & kestävä

7H + K + RT + KHH + S + TEKN 172 m2

Talo ja piha pitävät yhtä.

Louhi on tilava rinnetalo, jonka klassiseen julkisivutyyliin modernia ilmettä tuo tyylikäs murrettu harjakatto. Tässä talossa mahdollisuudet eivät lopu kesken. Louhi on koti perheelle, joka nauttii ulkoilmasta. Talon kahdessa kerroksessa olevat katetut suuret terassit tarjoavat ulkona oleskeluun loistavat puitteet.

Katettu sisäänkäynti sijaitsee kutsuvasti talon päädyssä, josta on myös käynti kodinhoitohuoneeseen. Suuren olohuoneen yhteydessä oleva keittiö sulautuu mukavasti kahden tilan väliin erottuen näin omaksi alueekseen. Ensimmäisessä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, joista toinen yhdistyy vaatehuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Kellarikerroksessa on sauna- ja pesutilat ja kolme makuuhuonetta. Kellarikerros toimii tarvittaessa myös osin työ- tai harrastustilana.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 625 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Louhi L-Talopaketin osuus 167 800 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Louhi-kivitalon kustannusmalli

Louhi

 • 7H + K + RT + KHH + S + TEKN
 • Huoneistoala: 172 m2i
  Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
 • Kerrosala: 204 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
 • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 192 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.
 • Kokonaisala: 240 m2i
  Kokonaisala on yhteenlaskettuna kaikkien kerrosten, kellareiden ja lämpöeristettyjen ullakoiden pinta-alat mitattuna ulkoseinien ulkopinnasta yli 160 cm korkeissa tiloissa. Siihen lasketaan myös kaikki umpinaiset tilat ja kellaritiloissa olevat varastot, autotallit ja tekniset tilat sekä kerrosalaan laskemattomat saunaosastot.

Suunnittelija:

Pirjo Huhtakangas

Arkkitehtuuritoimisto
Pirjo Huhtakangas

Sisäänkäynti on sijoitettu kutsuvasti talon päätyyn.

Klassinen julkisivu yhdistyy tyylikkäästi murrettuun harjakattoon.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400