Loft

Skandinaavinen & selkeä

4H + K + RT + KHH + S + TEKN 158 m2

Industrial-henkeä ja yksityiskohtia.

Loft on avara ja valoisa kaksikerroksinen koti, jonka ratkaisuissa on industrial-henkeä. Loft sopii niin urbaaniin kaupunkiympäristöön kuin vehreälle metsätontille. Loftin julkisivu on selkeälinjainen ja korkeaprofiilinen. Talon ratkaisut ovat helposti muokattavissa toiveiden mukaisiksi.

Loftissa on teolliselle tyylille ominaisesti rouheatkin materiaalit ja ratkaisut tuotu rehellisesti esille. Talon pohjaratkaisu on käytännöllinen. Suuri ja ylös asti aukeava olohuone-ruokailutila on näyttävä suurine ikkunoineen. Talon jokaisesta makuuhuoneesta on käynti joko terassille tai parvekkeelle. Pääsisäänkäynnin vierestä on käynti sisälle kodinhoitohuoneeseen, jossa on kuraeteinen. Toisessa kerroksessa sijaitsevat sauna- ja pesutilat, josta on suora kulku suureen aulaan.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 664 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Loft L-Talopaketin osuus 210 500 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Loft-kivitalon kustannusmalli

Loft

  • 4H + K + RT + KHH + S + TEKN
  • Huoneistoala: 158 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 215 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 200 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Jarkko Niiranen

Arkkitehdit
Sankari Oy

Suuret ikkunat tekevät julkisivusta näyttävän.

Talossa on korkea profiili ja selkeät linjat.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400