Kulma

Moderni & tyylikäs

4H + K + RT + KHH + TEKN 138 m2

Tyylikäs ja taitava tilankäyttäjä.

Kulma on kompaktin ja suoralinjaisen kivitaloasumisen tyylikäs taidonnäyte. Sen taitavasti asetellut suuret ikkunat antavat luonnonvaloa ja yksityisyyttä – myös pienelle kaupunkitontille rakennettaessa. Upeana yksityiskohtana toimii koko alakerroksen läpi kulkeva valokäytävä.

Kulman suojassa arjen toiminnot on jaettu selkeästi kahteen kerrokseen. Perheen ja vieraiden yhdessä viettämä aika keskittyy alakertaan, jossa sijaitsevat olohuone sekä erillinen keittiö ja ruokailutila. Talon kolme makuuhuonetta taas on sijoitettu yksityisempään rauhaan yläkertaan. Pohja on ketterä: makuuhuoneiden yhteydessä olevan kodinhoitohuoneen voi korvata saunalla, jolloin aulasta tehdään talon kodinhoitohuone.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 490 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Kulma L-Talopaketin osuus 141 100 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Kulma-kivitalon kustannusmalli

Kulma

  • 4H + K + RT + KHH + TEKN
  • Huoneistoala: 138 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 171 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 158 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Jens Regårdh

Malli toimii kompaktillakin tontilla.

Ikkunoiden asettelu antaa yksityisyyttä.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400