Katve

Moderni & tyylikäs

4H + K + RT + KHH/TEKN + S 112 m2

Materiaalien harmoniaa myös yhdessä kerroksessa.

Katveessa arki sujuu kauniin arkkitehtuurin keskellä – ja upea kohde on toteutettavissa perheesi tarpeisiin. Selkeä huonejako ja suurista ikkunoista tulviva luonnonvalo tuovat kompaktiin tilaan ylellistä avaruuden tuntua. Talon linjakkaat ratkaisut jatkuvat myös pihan puolelle. Siellä ainutlaatuisen puisen suojakuoren alle muodostuu kuljettavia ja oleskeltavia tiloja.

Katve yhdistää selkeät linjat ja luonnonmateriaalien parhaat puolet. Siksi se istuu ilmeeltään niin suomalaiselle kaupunkitontille kuin luonnonläheisiin vapaa-ajan kohteisiinkin. Tyylikäs kokonaisuus täydentyy autokatoksella ja aina tarpeellisella varastolla.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 476 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Katve L-Talopaketin osuus 199 200 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Katve-kivitalon kustannusmalli

Katve

  • 4H + K + RT + KHH/TEKN + S
  • Huoneistoala: 112 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 150 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 140 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Eevi Lindroth

Sigge Arkkitehdit Oy


Anni Marttinen

Kohe Arkkitehdit Oy

Talo ja autokatos muodostavat linjakkaan kokonaisuuden.

Moderni ilme on kiven, puun ja lasin harmoniaa.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400