Kantele

Klassinen & kestävä

5H + K + RT + KHH + S + TEKN + AT 186 m2

Klassisen kaunista kivitaloarkkitehtuuria.

Kantele-talossa yhdistyy klassinen kivitaloarkkitehtuuri ja modernit yksityiskohdat. Kaksikerroksinen talo istuu kauniisti rinnetontille ja suomalaiseen maisemaan.

Kanteleen pohjaratkaisussa on huomioitu kasvavan perheen tarpeet. Talon alakerrassa on 3 makuuhuonetta ja oleskelutilaksi sopiva aula, josta on pääsy isolle terassille. Talon toisessa kerroksessa on tilava keittiö-ruokailutila-olohuone, parveke ja makuuhuone. Autotalli on osa taloa, ja siinä on tilaa kahdelle autolle.

Kantele by Iisa Strand

”Selkeys, puhtaat linjat ja kontrastit ovat avainsanoja. Tasapainoisin kokonaisuus syntyy siitä, kun pintamateriaalit ja sisustus ovat linjassa arkkitehtuurin kanssa.”
– Iisa Strand

Iisa Strand on pitkän linjan sisustussuunnittelija, jonka töitä on nähty tv:ssä, sisustusalan kirjoissa ja lehdissä sekä asuntomessuilla. Suunnittelijan mielestä sisustamisen ydin on kokonaisuuksien hallinta ja tasapaino. Valaistus on avainasemassa: se joko sytyttää tai sammuttaa tilan. Suunnittelunsa Iisa perustaa arkkitehtuuriin ja laadukkaisiin materiaaleihin.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 704 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Kantele L-Talopaketin osuus 240 800 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Kantele-kivitalon kustannusmalli

Kantele

  • 5H + K + RT + KHH + S + TEKN + AT
  • Huoneistoala: 186 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 297 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 280 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Irmeli Kujala

Arkkitehtuuritoimisto
Irmeli Kujala

Huomio keskittyy suureen terassiin ja parvekkeeseen.

Asumismukavuutta lisää tilava kahden auton autotalli.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400