Ilmatar 2

Skandinaavinen & selkeä

5H + K + RT + KHH + S 145  m2

Yllätyksellisyyttä ja ylellisyyttä.

Ilmatar on persoonallinen ja monipuolinen talomalli asukkaille, jotka toivovat käytännöllisiä ratkaisuja ja nauttivat myös luksuksesta. Asuinrakennus ja erillinen saunaosasto yhdistyvät näyttävästi katetun terassin kautta.

Ilmatar 2 taipuu moneen. Upea saunaosasto pesutiloineen ja katettu terassi porealtaineen on erotettu omaksi siivekseen. Ensimmäisessä kerroksessa on kolme tilavaa makuuhuonetta ja yhtenäinen keittiö-ruokailu-olohuone. Kellarikerroksessa on kahden auton autotalli, askarteluhuone ja varastohuone, jotka muuntuvat helposti vaikka kuntosaliksi tai elokuvahuoneeksi.

2 muuntoratkaisua, katso myös Ilmatar 1.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 813 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Ilmatar 2 L-Talopaketin osuus 240 600 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Ilmatar 2-kivitalon kustannusmalli

Ilmatar 2

 • 5H + K + RT + KHH + S
 • Huoneistoala: 145  m2i
  Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
 • Kerrosala: 166 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
 • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 156 m2i
  Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.
 • Kokonaisala: 348 m2i
  Kokonaisala on yhteenlaskettuna kaikkien kerrosten, kellareiden ja lämpöeristettyjen ullakoiden pinta-alat mitattuna ulkoseinien ulkopinnasta yli 160 cm korkeissa tiloissa. Siihen lasketaan myös kaikki umpinaiset tilat ja kellaritiloissa olevat varastot, autotallit ja tekniset tilat sekä kerrosalaan laskemattomat saunaosastot.

Suunnittelija:

Kaarle Koivukangas

Insinööritoimisto
Erkki Koivusalo Ky

Puun ja kiven yhdistelmä luo hienoa kontrastia.

Rinnetalon julkisivu on persoonallinen ja näyttävä.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400