Iiris

Klassinen & kestävä

5H + K + RT + KHH + S 148 m2

Jotain vanhaa, jotain uutta.

Iiris on sympaattinen ja tunnelmallinen koti perheelle, joka toivoo talolta moderneja ratkaisuja ja perinteistä ilmettä. Iiris on ihastuttava koti, jonka julkisivussa ja pohjaratkaisussa voi aistia rintamamiestalon tyyliä ja tunnelmaa. Iiris sopii tyylinsä puolesta erinomaisesti myös vanhemmalle, jo rakennetulle asuinalueelle.

Talon pohjaratkaisu on kutsuva ja kodikas. Yhtenäinen keittiö-olohuone-ruokailutila aukeaa kauniisti suuren terassin puoleiselle sivulle. Olohuoneeseen ja ruokailutilaan avaruutta tuo ylös asti avautuva korkea tila. Talon toisessa kerroksessa on tilavat makuuhuoneet sekä wc/suihku. Vanhempien makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle ja sen yhteydessä on suuri pukeutumishuone, jossa on ruhtinaallisesti tilaa säilytykselle.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 525 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Iiris L-Talopaketin osuus 151 400 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Iiris-kivitalon kustannusmalli

Iiris

  • 5H + K + RT + KHH + S
  • Huoneistoala: 148 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 174 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 166 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Kaarle Koivukangas

Insinööritoimisto
Erkki Koivusalo Ky

Talon design on ihastuttava yhdistelmä perinteistä ja modernia.

Pihasta on helppo nauttia terassilla, kuistilla tai parvekkeella.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400