Alpi 1

Klassinen & kestävä

5H + TUPAK + RT + KHH/TEKN + S 152 m2

Minimalismia pohjasta julkisivuun.

Alpi on neliöitään suurempi koti perheelle. Minimalistisen talomallin pohja mukautuu asukkaiden arjen tarpeisiin, ja perusmuotoon voi tuoda haluamaansa ilmettä parvekkeilla tai terasseilla.

Alpi 1:ssä on mukavankokoiset makuuhuoneet ja pesutilat. Pohjaratkaisussa on huomioitu esimerkiksi säilytystila ja vaatehuolto: kodinhoitohuoneeseen on oma sisäänkäynti kuraeteisineen. Yläkerran aula toimii toisena olohuoneena tai vaikka perheen nuorison tv-tilana. Tilavassa ja yhtenäisessä oleskelu-keittiö-ruokailutilassa sekä koko talon mittaisella terassilla viihtyy suurempikin perhe ystävineen.

2 muuntoratkaisua, katso myös Alpi 2.

Muu Suomii
Muun Suomen kustannusmallit on laskettu kaupungit ja kasvukeskukset huomioiden. Siksi on mahdollista, että pienissä kunnissa esim. työmaalla tehtävien töiden työkustannukset ovat esitettyjä arvioita hieman alempia.
Pääkaupun­kiseutui
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti, Lohja, Inkoo, Tammisaari.

Kustannusmallin hinta alkaen 539 000 €

Kustannusmalli sisältää Lammin toimitussisällön lisäksi rakentamisen, kiinteän sisustuksen ja varustelun sekä piharakentamisen ratkaisut, suunnittelun, projektinjohdon ja työmaan kustannukset sekä maanrakennustyöt. Lue lisää »

Alpi 1 L-Talopaketin osuus 140 500 €

Tutustu toimitussisältöön. »

Lataa Alpi 1-kivitalon kustannusmalli

Alpi 1

  • 5H + TUPAK + RT + KHH/TEKN + S
  • Huoneistoala: 152 m2i
    Huoneistoala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien sisäpintoihin rajattu pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Mukaan luetaan kaikki aputilat, kuten sauna, pesuhuone ja säilytystilat.
  • Kerrosala: 182 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat.
  • Kerrosala 250 mm seinäpaksuudella: 170 m2i
    Kerrosala on kerrosten yhteenlaskettu, ulkoseinien ulkopintojen rajaama pinta-ala yli 160 cm korkeissa tiloissa. Kellarikerroksessa kerrosalaan lasketaan vain asumiseen liittyvät tilat. Kellarista ei esimerkiksi lasketa saunaa ja pesutiloja, mikäli muista kerroksista löytyy suihkulliset tilat. Jos ulkoseinän paksuus on yli 250 mm, ylimenevä osa katsotaan sallituksi rakennusoikeuden ylitykseksi. Tästä syystä olemme ilmoittaneet kerrosalan myös 250 mm seinäpaksuudella.

Suunnittelija:

Maija Tolmunen

Arkkitehtuuritoimisto
Taso Oy

Talon ilmeeseen voi vaikuttaa terasseilla tai parvekkeilla.

Minimalistinen julkisivu tekee talosta tyylikkään ja ajattoman.

Tilaa Lammin Ideakirja

Hae ideoita ja inspiraatiota lähes 40 talomallia sisältävästä ideakirjasta! Tilaa omasi ja ota askel kohti elämäsi kotia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Haluatko kysyä asiantuntijaltamme kivitalon rakentamisesta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Voit myös soittaa meille numeroon 0207 530 400. Vastaamme aina arkisin klo 8-16.
0207 530 400