Miten säästät aikaa ja rahaa talon perustuksissa

TASSU-valmisanturamuotilla toteutat rakennuksen perustan helposti, nopeasti ja edullisesti. Voit tehdä ja valaa rakennuksen anturan valmiiksi yhdessä päivässä. Ympärivuotiseen rakentamiseen soveltuva, valmistustavaltaan patentoitu TASSU-valmisanturamuotti tarjoaa kustannustehokkaan, aikaa säästävän ja kestävän ratkaisun rakennuksen anturan toteuttamiseksi.

TASSU-valmisanturamuottien valu suoritetaan pumppuvaluna. Sokkelin rakentaminen voidaan aloittaa heti, kun betoni on kovettunut – usein jo seuraavana päivänä. Näin säästä jopa viikon aikaa perinteiseen rakennuksen perustamiseen verrattuna.

Kevyt työstää, helppo asentaa

TASSU on 5 metriä pitkä, perusraudoitettu valmisanturamuotti, jonka asentaminen on helppoa ja nopeaa. Valuvalmis muotti syntyy käden käänteessä. Tontin tasoerotkaan eivät tuota ongelmia, sillä muotti voidaan helposti sovittaa perustustasojen korkomuutoksiin.
TASSUlla teet helposti myös kaarevat ja monikulmaiset anturan muodot.

Valmiiksi raudoitetut TASSU-valmisanturamuotit tuodaan yhtenä toimituksena työmaalle sisäkkäin pinottuna. Et tarvitse asennukseen erikoistyökaluja, vaan muottien leikkaamiseen soveltuvien voimasaksien lisäksi riittää vain sidelanka ja sidontakoukku muottien yhdistämiseksi. Yksityiskohtainen ja selkeä työohje opastaa erilaisten liitosten ja päätykappaleiden tekemisessä. Työohje soveltuu niin ammatti- kuin omatoimirakentajalle. Muista noudattaa työturvallisuusohjeita muotteja asentaessasi.

Mahdollisuus myös tehdä nopeasti paaluperusteiset anturat sekä teräs, että betoni paalujen päälle. Lisäraudoituksen suunnittelee kohteen rakennesuunnittelija.

Tarvitset vain:
▪ voimapihdit, koko tarpeen mukaan
▪ puukko
▪ raudoittajan sidontakoukku
▪ raudoitteiden sidontalankaa

Pilarianturamuotti kevyiden rakennelmien perustaksi

Pilarianturamuotilla teet kestävät perustukset esimerkiksi kesämökille, autosuojalle, terassille, aidalle tai talon erilaisille pilarirakenteille.

TASSU-VALMISANTURAMUOTIN HYÖDYT:

  • kevyt käsitellä – TASSU painaa vain noin 5 kg
  • helppo työstää – asennuksessa ei tarvita erikoistyökaluja tai -osaamista
  • nopea – rakennuksen betonianturat voidaan muotittaa ja valaa valmiiksi yhdessä päivässä
  • valmiiksi raudoitettu – tarvittaessa helppo lisätä raudoitusta laskelman mukaan
  • edullinen – merkittäviä kustannussäästöjä työajan säästön ja rakennushankkeen aikataulun nopeutumisen muodossa
  • ei purkujätettä – valettua muottia ei tarvitse purkaa, ja säästät tässäkin työaikaa ja kustannuksia
  • työmaa pysyy siistinä ja turvallisena
  • sokkelin rakentaminen voi alkaa jo seuraavana päivänä