Tilaa Lammi Koti -lehti

Lammi Koti on kivitalorakentamisen, sisustamisen ja asumisen aikakauslehti. Lehti tarjoaa mielenkiintoisia ja ajankohtaisia asiantuntija-artikkeleita, hyödyllisiä vinkkejä ja sisustusinspiraatiota omasta kivitalosta haaveileville tai jo rakentaneille.

Viimeisin Lammi Koti -lehti ilmestyi Naantalin Asuntomessuille 2022 ja lehdessä esitellään mm. messukohteemme Torppa Rauhala sekä Rauhalanrinne.

Lähetä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja saat lehden kotiisi tai selattavaksi digitaalisena. Samalla voit halutessasi tilata myös muita materiaalejamme.

Lammi Koti -lehden tilaus digitaalisena tai postitse

  • Haluan jatkossa tiedon uusista julkaisuista.
  • Haluan, että minulle lähetetään postitse myös Lammi Ideakirja, joka sisältää lähes 40 kivitalomallia.
  • Olen kiinnostunut myös asuinpaikkani lähellä järjestettävistä rakentajakouluista. Haluan, että minulle lähetetään sähköisiä kutsuja Lammin ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin rakentajakouluihin.
  • Haluan, että minulle lähetetään sähköisiä kutsuja Lammin ja sen yhteistyökumppaneiden järjestämiin VIP-tapahtumiin, taloesittelyihin ja asuinpaikkakuntani lähellä järjestettäville rakentajamessuille (Lammi osallistuu vuosittain näytteilleasettajana noin 10 rakentajamessuille eri puolilla Suomea).
  • Haluan, että minulle lähetetään sähköpostitse uutiskirjeitä Lammin ja sen yhteistyökumppaneiden ajankohtaisista asioista, tarjouksista sekä eduista.

Rekisteriseloste