Taloesittely Kaarinassa torstaina 12.10.2023 klo 16-19

Lammi Kivitalo Turku

Esittelemme valmiin Lammi Kivitalon Kaarinassa (20660) torstaina 12.10.2023 klo 16-19.

Kohde on yksikerroksinen Lammi Kivitalo, jonka huoneistoala on 153 m² ja kokonaisala on 178 m² talo + 56 m² autotalli. Esittelykohde on rapattu Lammi Kivitalo, jossa pihatöitä tehdään parhaillaan. Asukkaat ovat muuttaneet sisään jo viime vuonna.

Taloesittelyyn on mahdollista osallistua vain ilmoittautumalla etukäteen. Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta jos vielä haluat tulla esittelyyn, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen info@lammi.fi.

Tule keskustelemaan kivirakentamisesta ja sen monipuolisista mahdollisuuksista sekä eduista. Olemme mielellämme avuksi omaan taloprojektiisi ja -suunnitelmiisi liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa!

Lammi Road Trip
Lammi Road Trip -taloesittelykiertue kiertää ympäri Suomen 21.9.–26.11. välisenä aikana. Tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa kivitalon rakentamisesta,
sekä tutustumaan Lammi Kivitalo -kohteisiin. Nyt saat myös Syysedun talopakettisi hinnasta, tutustu kampanjaan täällä.

ARVONTA!
Kaikkien Road Trip -taloesittelyissä vierailleiden kesken arvotaan lahjakortti Stark-rautakauppaan (arvo 2000 €). Arvonta suoritetaan joulukuussa 2023 ja sen voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.