Lammin Betoni-konsernin toimenpiteet koronaviruksen (COVID-19) leviämisen hidastamiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi

Lammin asiakastiedote koronavirusepidemian johdosta

Koronavirusepidemian laajetessa työntekijöidemme, asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja lähipiirimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.

Lammin Betoni-konserni on ryhtynyt varotoimenpiteisiin koronaviruksen (COVID-19) leviämisen hidastamiseksi. Noudatamme viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita, ja reagoimme tarvittaessa lisätoimin.

Lammin Betoni -konsernin ohjeet ja määräykset koronaviruksen ennaltaehkäisemiseksi ja leviämisen hidastamiseksi koskevat kaikkien konserniyhtiöiden toimipisteitä, joissa on erityistoimin huomioitu puhtaus ja hygieniatekijät, työskentelykäytännöt, matkustaminen sekä toiminta asiakaspalvelutilanteissa ja -kohtaamisissa.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja olemme valmistautuneet mahdollisiin erityistoimenpiteisiin.

Ei vaikutuksia tuotteiden saatavuuteen

Koronaviruksella ei toistaiseksi ole vaikutuksia Lammin tuotteiden toimituksiin tai palveluun. Tällä hetkellä toimituksemme toimitetaan ajallaan ja normaalisti sovitussa aikataulussa. Mikäli mahdollisia toimituksiin ja asiakaspalveluumme vaikuttavia sairaus- ja karanteenitapauksia, tai raaka-aineiden ja materiaalien saantivaikeuksia ilmenee, informoimme niistä välittömästi.

Kiitämme teitä ymmärryksestänne, sekä yhteistyöstä kanssamme!

Yhteistyöterveisin,

Ismo Nieminen
Toimitusjohtaja Lammin Betoni Oy ja Lammi-Perustus Oy