Suunnittelijaesittely: Pet Michael

Olemme onnekkaita, että saamme tehdä yhteistyötä monien ammattilaisten kanssa asiakkaidemme hankkeissa. Haluammekin esitellä suunnittelijoita, joiden suunnittelemia talomalleja löytyy Lammi Ideakirjasta. Olemme pyytäneet heitä kertomaan hieman itsestään ja toiminnastaan sekä suunnitteluun liittyvät vinkit omaa, uutta kotia suunnitteleville perheelle.

Esittelyssä Pet Michael Arkkitehtitoimisto Pet Michael Oy:stä.
Petin suunnittelema Talomallisto-kohde on Nova.

Kerro itsestäsi ja yrityksestäsi?

Olen Pet Michael, arkkitehti SAFA. Perheyrityksemme on perustettu vuonna 1988. Suunnittelutiimiimme kuuluu useampi arkkitehti ja pääsuunnittelijoina toimistossamme ovat Pet Michael ja Kim Michael. Päätoimialamme on kaiken kokoisten asuinrakennusten arkkitehti- ja pääsuunnittelu.

Kerro hieman työhistoriastasi ja kuinka kauan olet suunnitellut pientaloja?

Toimistomme on suunnitellut pientaloja aina toimiston perustamisesta vuodesta 1988 lähtien.

Millaiset ovat hyvät lähtökohdat ja -tiedot suunnittelulle?

Tilaaja on miettinyt huolellisesti toiveensa ja tavoitteensa talon suhteen ja kertonut rakennusbudjetin, tästä on hyvä käynnistää suunnittelu. Luonnollisesti osa tavoitteista tarkentuu suunnitteluprosessin edetessä.

Jokaisella suunnittelijalla on oma tyyli, joka näkyy suunnittelukohteissa. Mistä tunnistaa suunnittelemasi talon?

Pyrimme järkeviin ja toimiviin suunnitteluratkaisuihin – siten, että rakennus vastaa mahdollisimman hyvin tilaajan tarpeita, ja että talon ulkonäkö toimii kokonaisuutena sisätilojen kanssa. Suunnittelemme rakennukset aina yksilöllisesti, hyödyntäen aina kyseisen tontin ominaisuudet parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnittelemistamme taloista voi löytää tietynlaisen tunnistettavan tyylin, pyrimme kuitenkin kehittämään ja uudistamaan aktiivisesti arkkitehtonista ilmaisuamme. Suunnittelutyyliimme voi käydä tutustumassa nettisivuillamme: www.arkm.fi.

Vinkkisi omaa, uutta kotia suunnitteleville perheille?

Arkkitehtiin kannattaa ottaa ajoissa yhteyttä ja suunnitteluprosessiin kannattaa varata riittävästi aikaa.

Mikä inspiroi sinua suunnittelutyössäsi?

Kotien suunnittelu, ratkaisuiden löytäminen, uudenlaisten suunnitelmien luominen, arkkitehtuurin kehittäminen ja tilaajan mielenkiintoisten tavoitteet!

Mikä on suosikkisi kaikista Lammin Talomallisto-kohteista ja miksi?

Kulma, Katve ja Nova talomalleissa on sopivan raikas ja ajattoman moderni ilme.

***

Haluatko kuulla lisää? Jos tarvitset apua oman kotisi suunnittelussa, Petin ja Kimin yhteystiedot löytyvät tästä. Kaikki kivitalomyyjämme auttavat tarvittavien yhteistyökumppaneiden löytämisessä. Jätä yhteydenottopyyntö meille täällä.

Pet Michael ja Kim Michael
pet.michael@arkm.fi, kim.michael@arkm.fi
www.arkm.fi